Trött-hungrig-blek


Jag letar efter min sömn, vart kan jag finna min sömn?

Nä ursh vad trött jag blir, jag kan inte sova!! kom hem halv 5 igår natt och gick upp 10 för att gå på mellandagsrean: misstag. Fanns inget intressant och dessutom såg man dubbelt för att man fortfarande hade gårdagens huvud+smink+hunger kvar. Jag var så trött. Kommer hem ifrån stan vid typ halv 3, slocknar direkt på soffan, men blir väckt av mamma å pappa som sa att spinningen börjar ju om en halvtimme. Varför lovade jag att jag skulle gå på den? med helt skakiga ben och trötta ögon pallrade jag mig faktiskt ner till gymmet. Vilken härlig känsla. jag trivs verkligen där, men idag var min tränings motivation ställd på 0 verkligen, pinsamt.
kommer hem, tar en dusch, äter mysig middag, ser en mysig film, men såg tio minuter sen somnade jag och vaknade 11 igen. gick och la mig på riktigt istället, och självklart får jag inte en endaste blund. hatar det.... ÅH!

Hade det såå kul igår btw. Först förfest i majorna, sen vidare till en "ball" krog i majorna, världens bästa förfest ställe lätt haha. sen bar det iväg till spice. Ja och där var det så trevligt. typ inget folk å vi, ne men d va så kul =) mitt humör låg på rätt nivå hela kvällen, får väl leva med denna jobbiga dag idag, för d var värt allt...


jag är lycklig...

111848-23


                                                                               

24 December


God jul



111848-19
111848-22

Önskar jag alla : )


I'm dreaming of a white xmas...


Underligt! =/


Åh jag vet inte vad jag ska göra! Nu vet jag hur det känns att få riktig panik. Det är som att tankarna travar sig ner i magen och man känner känslorna genom den. En väldigt underlig känsla. Ush... vet inte vart jag ska ta vägen! Hjälp.


I've been alone, I've been afraid. I mean ofcourse it's scary but I can't stop thinking about it.  It's danger, I know it's.  But I'm stuck. Please take me out of this crap, leave me alone!


Just nu låter jag mina tankar och känslor följa med musiken, jag orkar inte sitta och reflektera över dem just nu, jag lämnar det åt musiken. Jag är trött på mig själv. Jag har slutat att förstå mig på mig själv, det har blivit så svårt. Alla tankar hit och dit, att jag inte slutar att fungera snart? Jag orkar inte lyssna på dem längre, dem bränner och dem gör ont, varför just idag? Ne jag orkar inte. Dem dunkar och dem vill ut, men jag släpper inte ut dem, ne för jag vågar inte!
Hon har tappat sin kontroll...


dem säger att det är lätt att klättra upp, men just nu tycker jag att jag bara faller ner hela tiden, tröttsamt och framförallt så gör det riktigt ont!Om man håller för öronen hårt, hör man sina tankar då? Hör bara brus, är det så dem låter? Om jag håller för rikigt hårt hör jag inte längre verkligehet. Allt blir liksom tyst. Jag är rädd för tystnaden. Den påminner mig om slutet på börjans slut och det skrämmer mig. Du måste akta dig, akta mig

Jag vill leva som dem i the o.c !! 

Take me out of here…

Julstämning

111848-18


Hur cute som helst. Fick "Hampus" av min kollega Terry idag på jobbet. Som en tack/julklapp present. Ni anar ba inte huuuuur mjuk den är, det är inte klokt. å söt e den med! det e han själv som designat, cool!

Var på liseberg idag med tjejerna. Det var mysigt! (L) kom hem nu med julkänslan på topp. Har percis städat mitt rum. Samvetet växte och ångesten försvann snabbt! så är det alltid, jag mår så mycket bättre när allt är städat, men ändå så är jag kass på att hålla ordning, hatar det! kanske ett nyårslöfte på g här. Lära mig plocka undan efter mig, men det e svårt att tro att det kommer hålla. men jaja...

skolavslutning imon då. Hur skönt som helst! men det är lite som att man har haft lov i en vecka nu. Man släpper alltid efter i skolan när d e så få dagar kvar! imon tänker jag ta en hel dag på att bara komma in i julstämning. för imon är det trots allt dan före dan före dan före doppare dan, och det är stort. Nu börjar nedräkningen på riktigt =)

jag saknar min syster, ja det gör jag faktiskt. Jag Hatar att hon inte bor här hemma/sverige. Man missar så mycket. tex nu när man ska köpa julklappar. Hur svårt som helest. Ingen aning om hur hon klär sig nu eller vad hon vill ha. Det blir svårt! jag saknar att ha henne att prata med. Det e mycket jag saknar faktiskt. jag saknar han,dem, DET! jepp tidern den går, den går fort! ibland hänger jag inte med, och det är läskigt.
ne ska nog se o.c nuuuu, Jag och maria fick oss en underbar O.C stund på liseberg idag, värsta moment typ, hallelulija moment ;)  btw maria jag tycker om dig hihih.

ha det fint!

Söndag/Måndag

den smyger, den smeker, den försvinner... ja, den försvinner!

Det är som att molnen flyttar på sig men timmarna står still, mitt liv står still. Just en sekund kan säga allt om 1000 ting, men bara ur ett perspektiv, varför? man tror att man vet allt, men sen visar det sig att man har allt kvar att lära. Jag vill lära mig kunna se mina egna fel, eller vill jag verkligen det? njaa jag är på ett konstigt humör, men ändå så tror jag att jag känner igen känslorna. Jag känner mig lite sådär små glad samtiigt som jag känner att jag egentligen inte bör vara vaken. ögonen svider lite, tungt, men jag sitter ändå här...  det är mörkt, mina fötter fryser det är jobbigt, men jag trivs!


lovestoned - think she knows 
yes, she knows



Jag minns en dag, och den dagen var fylld av hopp. Jag tänker på det varje dag. När kommer dagen tillbaka - när kommer den? kom igen, var inte så nostalgalgisk, upprepar jag gång på gång, tyst för mig själv. men det är bara luften mellan raderna som träffar mig. För det enda svaret jag får är vindar, dem är kalla och jag fryser. jag tycker att det är konstigt, det är nog konstigt...
för det inte så jag minns dagen, men saker och ting förändras, det har jag märkt... låt det vara, sa jag till mig själv, och jag säger det åter. Carin släpp det. ja, och det är precis det jag tänker göra nu med...

let me be free, im free!


It just ain't fair, but I...
I walk around without a care

=)

Jag är glad för att jag har maria (L)
ville ba säga det! tack

annars så har d vart en ur mysig dag med mamma på stan, bortsett ifrån allt folk å stön liksom! men japp, måste in i duschen nu!

en vecka kvar nu och jag är äntligen klar!


the old time is back

vad nu?

Is anybody out there?

Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...

There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?


Can you help me find my way?


En otroligt konstig magkänsla. Håret reser sig på armarna, en kyla om mina händer och en varm pulsande reflex i hjärtat. Vad händer. Det var som jag sa innan. Lyckan är endast tillfällig, självklart. jag bör lita på mina ord, men ibland är dem bara som dimma framför mig, det är svårt... jag tycker att det är svårt!
vad målar du för ord, vad förklarar din blick vart vill du komma? ja det undrar hon, det undrar jag...

jag har svårt att dra skillnad mellan mina känslor. är det såhär det är att känna sig beviken? eller är det såhär det är att känna sig missnöjd? eller är det såhär det är att känna sig glad?
kanske är det hela en och samma känsla, vem vet... först nu vet jag att ord inte kan översätta känslor. alfabetet räcker inte till.



jag är inte nöjd med denna dag. jag vaknade med en konstig magkänsla redan från början, men det gick inte över, utan det byggdes bara på med massa annat stress och hat. jag lever i stress just nu, låt mig bara få somna om, jag vill bara släcka dagen och låta dygnen passera bakom min rygg... för vad är meningen med att stressa förbi dagarna? det ser inte jag som ett lyckligt liv, eller kanske, jag vet inte... det är kanske så det känns att vara lycklig?


ska nog ta och se dem sista avsnitten av sesong 1 O.C nu

Losing my way





SE UPP, nej se ner!

jag måste börja andas.
in, ut, in, ut.... nej, ÅH NEJ! jag kan inte andas. luften är slut, kan det vara så? kan det vara så att min kropp har gett upp... kanske , jag vet faktiskt inte!
ibland kan jag stressa så mycket att jag mår illa. Som idag t.ex. vilken dag. Jag är på kasst humör. jag tycker att allt är så himla typiskt hela tiden, ja men det är det faktiskt.

jag är så lycklig, eller fick värsta komplimang ruset precis. Min arbetskamrat ringde för en timme sen. Körde hans spinningpass i tisdgas btw. hur inspereande som helst, musiken ja aallt! ja iaf så gav han mig värsta komplimanger, typ att han trodde att jag hade instruerat i spinning i flera åår och att jag var jätteduktig. ah shiit :) sen fick ja ett sms av han där han skrev om ja hade tänk på att bli instruktör , seriöst? typ... det där behövde jag höra, nu fick jag värsta kicken, lycklig stund, men som alltid kanske bara tillfällig lycka, men visst är dne skön.. mmm


sara och jag ska yoga på lördag ;)

nu ska jag göra en blogg till sara...

Dumma dig!

nej nej NEEEEEJ

Jag ville bara skrika ut min aggression! hur f*n kan man vara så korkat? från och med nu vill jag sätta mobilförbud på bussar eller spårvagnar. Min dag är typ förstörd. Jag har lyckats hålla mig undan allt O.C snack om att marissa skall dö. jag har hört det men har nekat det och avstängt all information om hur det går till eller när. och vips så får jag reda på det genom att en fjortis skriker ut till sin kompis högt i sin fula fjortisrosa telefooooooon och säger allt... jag vart så föööörbannad hur f*siken kan man ha mage å göra det? e hon DUM i huvet eller... jag hatar det. asså egentligen inte bara det. Hur intresserad e jag på att höra andra folks privat liv? jag har inte bett om att få höra det men jag mååste sitta å lyssna på deras tjat om jag väljer att åka kollektivt. varfööör? varför i allsindar glömde jag min mp3 idag. då hade jag varit insjunken i min egna värld på bussen, istället för den jävla tjejens bajs värld, ÅHHHHHHHHHHHHHHH ahhh liksom! det e precis som att jag skulle sitta och skrika ut vad som finns bakom lucka 24 i choklad kalender. liksom hallå, det där tar man utanför bussen!!!!!!!

annars har min dag varit okej. Vart en hel dag i skolan idag och det var faktiskt skönt. Började 09.20 och slutade 10.30. Jag började inte förren 13.45 igen. vanligtvis brukar jag pallra mig hem däremellan men jag satt kvar med en lapptopp i köket och var allmänt social =) ne men myys. mycket skitsnack, O.C, Balklänningar och lite skolarbete gjort. men det var så värt det!
jag och petra fick goooda better choice kex idag av vår lärare anne, :D såå bra haha tre kex var det var sann lycka det! =)

har inte kännt nån lucia feeling idag fasten jag hade glitter med mig, åh allt är den dumma tjejens feeel, döda!

I LOVE I LOVE I just LOVE spinning. Mitt nya liv haha. ne men seriöst det är skit kul och världens bästa träning just nu. Terry - tack, världens bästa instruktör... min Idol, jag ska bli som dig när jag blir stor! och tack maria för att du e med, du å jag liksom =) FRAMTIDENS CYKLAR, here we come. jag vill och jag ska bli instruktör, och maria måste haka på tycker jag för då lever jag längre =)=)

japp...

jag följer julkalendern, japp för jag e ingen svikare av julen nääj... den är faktiskt bra iår. men Inget slår pelle svanslös, nej eller Julhunden eller framförallt Sunes Jul (L) mm det var tider det! 

Dagens visa:

Lucian med sitt änglahår, har tittat för djupt i glaset
hon flörtar vilt med direktör´n som skall betala kalaset
Han söker gärna tröst vid hennes runda bröst.

Och tomten tappar sitt fina skägg och finner det inte åter
Då skrattar alla barnen högt, men Lasse Liten han gråter
som bara Lasse kan, för han tror på tomten han.

Lucian viskar till direktör´n att "Vill du, så kan du få mig.
Men ge dig till tåls, en liten stund, så jag slipper ha kronan på mig.
Dröj bara en kort minut, tills ljusen har brunnit ut."

När festen är slut går man ut på stan och blåser i papptrumpeter
och julefrid över nejden råder, som det så vackert heter.
Och tomten är full som ett as, se det var ett riktigt kalas.

- Nästa år kommer han igen, säger barnen, och då får vi klappar av 'en
Men tror dom det, så tror dom fel, för igår blev han lagd i graven.
Slå i mera öl och mjöd, jultomten är faktiskt död!

Cornelis Vreeswijk - jultomten är faktiskt död.


tack och hej =)




tomten finns visst, vi vet bara inte vart han håller hus..

Juletid

           111848-14

Är det snart jul så ska man klä sig juligt också tycker ja! =)

Vilken mysig dag det har varit idag. Var ledig idag, det var såå längesen nu. Dessutom är jag ledig ifrån jobbet nu i december och har aldrig vart d sen jag börja jobba typ, sheet vad skönt d är. Kunde liksom fika idag med sara och inte ens bry mig om tiden för att hinna till jobbet. Verkligen hur mysigt som helst idag, tack Sara! efter att ha suttit på expresso house i drygt 3,5 timme tog vi spårvagnen hem. Nu väl jag var hemma ringer min chef, och ja ska jobba imon och på torsdag till stängning, suck... jag som precis börjat njuta av min ledighet, men jaja, vad gör man inte för pengar ;)

jag ska ta tag i mitt liv på riktigt nu faktiskt... 1,2,GOO!

Lämnade in mitt projektarbetes mall i fredags. Egentligen är jag ju redan klar med mitt projekt, men måste bara skriva ner det med, och det blir en del... hur ska jag bygga upp det? jag är annars väldigt nöjd med mitt arbete och ämnet framförallt! på lördag är showen, mitt mästerverk, det sista av mitt projekt... hur ska det här gå? : )

snart nyår med, egentligen vill jag bara åka bort ifrån allt å slippa hysterin. Men det är försent nu. Jag känner för en alkoholfri nyår, tro det eller ej... men jag tror det skulle va hur härligt som helst!

Jag känner julstäämmning, åh va underbart! förra året gick det så fort att jag inte ens hann reagera på att julen ens hade vart där. Läskigt... men iår e jag redo. TOMTEN du är så välkommen så : )

19 dagar kvar till kalle anka :D

ha det fint!

My begining, your end

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0