Student 2007

image107

Måndagen före studenten

Liten Carin hon är där, hon är där.
Liten Carin hon är där, hon är där.
Liten Carin hon är där,
hon som var mitt hjärtas kär.
Kan ni se så stolt hon är ? - ta mig fan !


ett utdrag ifrån Cornelis Vreeswjik- Mördar anders


Godmorgon! Idag har jag ingen skola, men måste iaf åka dit för att tömma mitt skåp å reda ut lite saker med mina betyg! sen är det tänkt att vi skulle ha ölbrännboll idag alla treor, haha. Känns som att det är ett skämt när jag skriver det men får se hur det blir med det idag! för först och främst känner jag verkligen inte för att dricka idag, och så regnar det... kan det bli mer fel? : )
Nu är helgen slut... läskigt för det är svårt att komma ihåg exakt vad jag gjort i helgen. Allt gick så fort! Men i fredags hade jag en mys kväll med Ivana å Louise (L) hur mysigt som helst faktiskt. En morots och gurk kväll, men ni som känner oss vet väl att det minsann råka dypa ner både det ena efter det andra i vår shop kasse innan vi kom hem ! Chips, godis, potatissallad, rostbiff och vitlök. jaja skitsamma! sen delade vi också på en flaska vin! jag kan ha så kul med er, om vi bara bodde närmare... ni är veckans Hjärtan!

i lördags var jag på stan med mamma å inhandlade det sista till studenten, så nu är verkligen allt klart! läskigt, efter det stack jag och jobba en stund! kvällen slutade på chez med mina kära vänner! det var helt okej, hade inte orkat ta mig någon annanstans. Maria å julia var hemma igen (L)

i går hälsade jag på min kära farfar. Så sjukt kul att se han. Han mådde jättebra, bättre än vanligt. det gjorde min dag till tusen! efter det stack jag ut till ett välbekant ställe. Träffade en trevlig en... det var mys!

I ÖVERMORGON TAR JAG STUDENTEN?!
jag kunde inte sova inatt, är så sjukt nervös, hur ska detta gå?

PUSS

hejåhå

natta tycker ja ska blogga mera, så då bloggar ja la mera :D

e lite hej å hå men kom nyss hem ifrån chez för en chill kväll med lite folk, men framförallt mina käraste (L) u know...

men hörre ni, speciellt natta, gooodnatt ;)

PÖZZ

Älska, Älska inte?

Varför är det just prästkragen som säger om han/hon älskar en eller inte? vet faktiskt inte det, men idag så fick jag syn på ett helt hav med prästkragar. Jag kunde inte hålla mina fingar borta så jag nafsa snabbt åt mig en och drog en nervös suck. Älska, Älska inte? det var den ända frågan jag hade huvet just då. Jag sa orden tyst för mig själv samtidigt som jag drog av blad efter blad. tills det bara var två blad kvar, älska.... älska inte!
Nej?! kände plötsligt en ren besvikelse... över va blomman berättat! är det sanning? inte vet ja... men det jag vet är att det hde blivit älska, om ja hde börjat med älska inte, älska! suck...

image106


shit shit shit! jag känner mig helt överlycklig just nu, vet inte vad det är! Var i skolan 9 idag. hade bara religion till halv 11 egentligen men det var en soft lektion, eller en hejdå lektion i stortsett. Läraren höll tal ( =/ ) och sen fick vi äta kakor å saft! : ) super trevligt. Men vi var typ klara klockan 10. Sen gick jag bara runt i skolan, vi satt i korridoren länge å bara tjöta/spelade gitarr. haha och blev kvar i skolan till 1! hur skönt som helst, vill typ inte vara någon annanstans än skolan just nu, för jag vet att jag kommer ångra mig om en månad om ja inte vart där! dessutom så är det så himla kul där nu, alla e så mysiga! haha...

Imon ska vi ut =) haha eller ta en öl iallfall några treor å ja! ska bli kuuuul... ser framemot det! jippi!
imon sätts betygen, så imon har jag mina sista lektioner istortsett! Fast har bara samhäll imon klockan 8 till tio över 9 sen slutar ja, haha men tänker va kvar längre ändå, eller nått för vill inte gå hem! Åh jag fick nästan tårar i ögonen idag när jag var på väg hem, shit ska jag verkligen ta studenten? för en gång skull så känner jag att jag tycker om skolan å framförallt min klass, åh ja vill inte sluta! naaw haha! blä...

Skola!

hej!


nu sitter vi på webbis och chillar!! ska snart bege oss ut i det hemska regnet och shoppa lite inför studenten som förövrigt är om exakt 9 dagar! :)

ändå måste vi säga att det är lite sorligt.. vi är ju trots allt i skolan idag fast vi inte behöver.. no lession... sad! :)

nu är det ju bara roliga saker kvar i skolan såsom ölbrännboll i slottskogen på måndag.. ser vi fram emot! betygen sätts på torsdag sen är det sluuuuut! mahaha

klockan är nu halv tio och det är 5 personer på vår skola som fyller år idag grattis mobbo! :P

våra hjärtan lättas när denna tunga börda har flygit iväg från oss, lycka! åååh vi längtar


liten sammanfattning om balen:

extraordinär kväll som aldrig kommer lämna min hjärna eller för den delen mitt hjärta! alla var sååå fina, huur kul som helst. god mat och härlig dans och mingel.. incest i n3 inga namn nämda.. hahaha fett ball. kom ifrån min date på balen som lämnade mig för en annan :P men men kom på varsin buss på vägen hem.. satt och kollade på min sköna genom fönstret och vinkade glatt till henne men mitt hjärta var i två delar.. :( allt är bra mellan oss nu, sitter ju trots allt bredvid varandra nu hihi...

våra webbsidor är inlämnade och klara så nu väntar vi på betygen looking forwad to a mvg...


nu ska va stalka på ef och ns hahahah ha det bäst looooove mikaela och carin :P

Bästa dagen EVER!

Hahhaa jag dör, tror minsann att det var helt klart det bästa som hänt under hela 3an på kitas. Har aldrig haft så kul iallafall. Hahha Dagen börjar med att jag egentligen inte fick gå till skolan för mamma för att jag e sjuk, men jag var tvungen för skulle hålla mitt svenska nationella tal idag. Så jag försökte sminka bort mina påsar under ögonen å mina rödsprängda ögon efter en sömnlös natt!
kommer till skolan och får reda på att Italienskan är längst upp idag, så var tvungen att gå 2 extra trappor till SÅ OVÄRT! det visade sig att det bara var jag, Nina och Mikaela som var där ifrån trean, haha så soft! det blev en soft lektion med lite prat å skratt! och dessutom fick vi veta den bästa nyheten ever av daniel vår lärare som är typ 22 år å e as kul! började med att han sa att han sätt alla fjortis kort på oss ifrån balen på efterfesten och retade oss lite smått, sen kom vi in allt djupare på ämnet och det visade sig att han oktober 2005 hade blivit vimmel fotograferad, utan vilja. Daniel hade då skickat ett klago mail till nattstad för att han tyckte det vart så fel. Ja å mickan ba aah men vart var du? han ba nä skit samma, vi ba jooh, han ba någonstans på avenun. hahah Å parkan skriker mickan!? han ba nej, å då slog det mig plötligt KEYBAR??? haha å han svara oss inte, vi ba var du på keybar?? HAHAHA å va skoj... Daniel ba ne asså det var ett kort på mig å min förra tjejdet var hon som ville gå dit, inte jag!!, man såg inte direkt ansikterna så säger han. vi va haha va? varför inte? va du så full? han ba ah det med, men asså vi ...hmm a! haha vi ba ÅH pussades ni?

Jag,Nina och mickan bestämmer oss för att leta upp kortet, vi hämtade en laptop efter lektionen och satte oss i köket, nattstad 2005 oktober..hmm haha 7 oktober 2005 hittade vi honom pussandes med BLONDINPRICK ;) vi doooooog. Vi skrev genast ut det. samtidigt som daniel kommer fram till oss, vi skrattar å skriker NU SKRIVER VI UT... vi springer upp till datasalen för att få ut kortet, daniel springer då efter osss haha! men vi fick kortet å han ba ÅH NEJ tjejer sätt inte upp det! haha men sen kommer en av de andra lärarena fram å ser kortet vi bråkar om å ställer sig på våran sida å ber oss att komma ner å skriva ut det i färg istället, så balll! det slutade med att vi satte upp det på hans skåp, och nu e han sur på oss, men inte på riktigt, för vi vet att han älskar oss :D eller hur micki?! hihihihi å jag dör.... jag dör!

(kolla även in Daniels fräcka röda slingor i håret, fett ballt ;) )

image102

Balen 2007

Vilken dag/kväll/natt! kanske e lite sent att blogg om det idag men i fredags var jag för trött och i går jobbade ja från öppning till stängning!!

Först möts vi alla för att ta bussarna vid heden. Bussen skall ta oss till Såsen som ligger på Marstrand! efter mycket glädje och mycket skratt fylls tillslut bussarna till max och vi åker iväg! cider,sprit och öl dricks för fullt! Alla tjejer klädda i fin fina klänningar och håret uppsatt i knut eller utsläppt med fina lockar! killarna klädda i frack eller smoking. Det kunde inte bli bättre. Efter att Mikaela startade stopp på busstoaletten och mina tre  7.0:or va slut var vi äntligen framme vid färjan som skull ta oss över till the place! alla gick av, och att några regna droppar nuddade min näsa, tänkte jag inte ens på för då var man så uppe i varv!
Grus... massa grus! svårt att gå och lite klagade ord svep ur min mun men sen vart vi framme! åhhh lycka lycka...
jag, micki,soffan och natta var först till att göra entré in till såsen! och vem är då inte vakt? en som tränar på mitt gym, GÖM MIG typ... men skit samma sa mina tankar strax efter och jag hängde in min jacka, betalade mina 20 kr och gick in på toan! snart fylldes hela placet och adrenalinet steg till1000. Efter att pudrat näsan och sprejat lockarna gick vi upp för trappan för att bli välkomnad med välkommstdrink och fotografering. Ja å alex lyckades ta oss lite mer än en drink och det nöjde vi oss med att ha ett stort leende på läpparna när vi fick kliva in till matsalen. Fyra långbord stod på rad. Dukat med förätten och en fin stämning. Två stycken tvåor på kitas kliver upp på scen och hälsar alla välkomna och berättar vad som stås på menyn för kvällen. Efter det bjuds vi på Robins fina stämma och lambo på ett par stycken!
Röstnining på vem som skulle bli kung och drottning, Grattis Emma och Grattis Jacob.

Nu var det dans. Det börjar med en valslåt men det bjöd tyvärr bara på en låt sen dunkade högtalarna med hejåhå musk hela kvällen lång. Jag och min dejt mikaela fick oss en dans iallafall och jag lovar er, vi var bäst på det också! nu var det bara fritt fram och festa på. Fickpluntan i väskan gjorde mig mer påmind och jag köper mig en sprite som jag senare springer ner med till toaletten. Mickan och jag ler lursamt och smiter in på toan. vi är så smarta! vi öppnar den förbjudna gyllene fickpluntan å häller i innehållet i spriten. (läsk) det vaa spännande, mycket spännande =) ingen organisation längre utan nu befann sig även killarna ppå tjejtoan å tjejerna på killtoan, Lyckat!
Uteplatsen var störtskön. Alla vart bara fullare och fullare och det kunde inte vart bättre än så. Vissa talade med fok de aldrig ens pratat med innan och insåg hur roliga vissa faktiskt vra. Kul att inse det sista månaden i 3an av 3 hela år tillsammans.

Efterfesten.com var narturligtvis där. kanske inte lika lyckat men skit samma! dans dans dans... och mys mys mys =) sen belv klockan mycket och alla var tvungna att stressa för att hinna med sista färjan som gick halv 3. Inte än, tankar... men d kanske var lika bra! nu regnade det lite och jag fällde upp mitt paraply samtidigt som jag kollade mig omkring med ett retsamt leende. HAHA jag har paraply!
efter mitt omogna beteende fick jag stå ute på färjan för att jag inte fick plats, men det var mys ändå... det gick snabbt! bussarna väntade på oss och fylldes lika snabbt som när vi klev på dem på heden, om inte snabbare! Alla frös och ville in. Från att ha åkt en livfull buss med skratt, alkohol och prat, satt vi plötsligt i två helt tysta, sovande och fulla elever. men det var så bra! min dejt hamnade på andra bussen påväg hem, vilket var till stor förlust, men hoppas det var okej för henne ändå (L)
jag fick en ny dejt berev mig som var mcyket trevlig han... japp!

sen var vi framme, knappt att man hann säga hejdå innan min å jackys minitaxi stod å blinkade hejvillt på oss. Och så var man hemma. med maskaran under ögonen istället för på, klänningen alldelles skrynklig och ett fy faaan bra humör :)


kommer aldrig glömma balen varsesig jag vill eller inte!!!

I LOVE U ALL! haha (klychit)

p.s Skriv i min gästbok till väster, under presentationsbilden också :D


Tvärtom!

Hur kan man ha en så fruktansvärd nedgång och må piss och sen helt plöstligt dagen efter må hur bra som helst? jag har inget svar på det tyvärr. Men jag kan ju lyssna på vad min mamma sagt alla dessa år till mig. "Man måste ha tråkigt för att veta hur det är att ha kul" och det är inte försen nu som jag verkligen tror på att det är sanna ord. =)

Idag hade jag handledning i webbdesign och jag fick orning på min hemsida till viss del och jag tackar gud för det, men det tog mig 2 extra timmar i onödan! sen efter det fick jag tillbaka mitt projektarbete, MVG vilkeeen enasående lycka, du anar inte! en 100 poängs kurs ändå och fasiken va bra jag är!
efter det gick ja på stan å bytte min väska som ja köte igår till en svart ist, den ja köpte igår va i guld och ja trivdes inte i d =) sen köpte ja mickan å soffan varsin fickplunta till balen, hahah så himla ball!

Äntligen är italienska provet klart. Det var inte jättesvårt men inte lätt, så hoppas ja iaf får etr G haha ! yepp!

ush jag tycker det är så jobbigt, jag skulle hellre bara vilja att vattenångan strävade uppåt och aldrig kom mer igen. Just nu bara ryker det ner på oss som regn, och jag har aldrig något bra svar till varför det gör det. Värmen puttar iväg vattnet, vi vill inte ha massa vatten, men ändå kommer det tillbaka, REGN ge dig...
ett, två, tre men du är fortfarande me...
vet inte hur annars jag ska förklara, för jag har så sjukt svårt för sånna här situationer. elaka regn elaka dig...

ska jobba till stägning idag, men det känns okej, för behöver jobbtimmar för har inte jobbat så mycket det senaste! så det blir bra! bara det att jag är så himla trött, jag är trött hela tiden nu för det mesta, är det vitamin brist eller nått annat, vet inte men ska nog ta å köpa mig en apelisn efter jobbet för det är jag enormt sugen på! =)

japp det var väl allt, ha en fin dag...

Pussa

ett skämt?

är det inte då så himla typiskt?

dagen börjar som vanligt. Jag trycker på snooze 5 ggr innan jag ens orkar kolla på vad klockan visar. Jag går upp och inser tillsist att ja fan inte hinner äta frukost för klockan e 35 över halv 8. Jag srpinger iväg å hinner precis till ettan som tar min till bajs Kitas.
italienskan va hur sömning som helst men jag klarade mig egenom det, yes! sen webbdesignen gick så bra. Min hemsida e så fin. allt är typ klart och jag ler stolt. Men  självklart ville jag ha nått litet extra. Jag ville ha en animation som presenterade min sida först och när jag la in den försvann ALLT! och jag skämtar inte. Vi ska lämna in vår hemsida om en vecka typ å ja har jobbat med denna i ett år nu fan. Jag lipa fan!! jävla skit....

sen iaf gick jag och Mikaela och köpte väska och bh till balen :) inte alls långt kvar nu, hoppas det blir kul! fått reda på bords placeringen nu, och den kunde inte vart bättre! yeaaah

är så nöjd med min musik på datorn just nu... det verkligen svänger hihi! vad vore världen utan musik, vad vore jag utan musik? ingenting, ni skulle inte va någonting. välden skulle endast va en sten, en svart tror ja... japp det e vad jag tror, men det e inget ja vet! =)

nu ska jag iväg å jobba å ta på min maskara, FAN vad jag inte orkar sminka mig, verkligen väntar till sista sekund till atta göra det, ÅHHH jaja men ha en fin dag!

pussser

Tragiskt!

"Hej sötnos!
Jag tycker du ä rjättesöt på din presentationsbild!
Jag är en kille på 28 år som söker en snäll tjej som kanske vill mysa och gosa med mig.
Skicka gärna ett mail om du är singel och vill lära känna mig, mysa eller kanske tom en kk relation! *puss & kram* "

vilket skämt, patetiska människor...

efterfesten raggare is not the shit

Oveeeer

jaha nu är det klart då, men jag fick ju som vanligt dra det ur personen! men samtidigt ställer jag mig själv frågan varför? blir faktiskt trött på det, har det med mig att göra eller nått annat? orkar inte.. känns bara så himla typiskt

Idag har jag så bara tagit det lungt, nästan kännt mig lite deprimerad! först och främst så går det inte komma ifrån söndagens tristhet, sen vädret som det stod i tidningarna att det skulle vara 20-25 grader idag, sen massa ölburkar på balkongen ifrån igår och tillsist pluggningen! vilken tyyngd. Men en sten fall iaf på plats för en timme sen och jag är glad för det, men nu känns det lite tomt bara...

denna helgen har ändå vart mys! Fika med Maria,Julia och Martina i fredags.. lite segt men mycket kärlek! sen blev d sola på min balkong fram till sex då Ivana, Maria, Lollo, Michel och Affe  kom hem till för en mysig grill/krök kväll på balkongen! det slutade med öl på golvet, cigarett fimp på stolen å en sönder bränd pall! =) men det var värt. Vi drog sen vidare hem till nån Tim om ja minns rätt och det va v'äl inte för skoj, men hade med  mig min cd så ja å affe sjöng med för fullt, yeah! =)

ALL I WANNA DO IS TAKE MADONNA HOME (L)

Egentligen tycker ja att jag bör berätta om förra helgen för dne va ju så himla lyckad, men jag tror jag väljer att inte göra det, för jag skriver ner d kommer d inte låta lika kul så ja avstår =) men jag och lollo var iallfall ute lördag, söndag och måndags å jag lovar dig det tog lite på oss, men värt!

Snart studenten, lycka FRIHET! men det e fortfarande massa jag har kvar:
italienska prov
samhällsredovisning
svenska tal
geografi uppgift
men sen e jag klar och då kommer jag må så himla bra! på tordags så har vi våran bal, vet inte om jag e så värst laddad så men känns ändå bra =)

jag tror jag inte orkar skriva mer nu men vill säga att jag tycker om alla som finns i min omgivning... och äntligen så tjejer kan vi också ha kul :D hihihihiih

Pusss


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0