En hälsning till maria (L)

åh jag lyssnar bara genom alla mina låtar å så kom denna... å då började d pirra i magen! just för alla minnen men just för att det är dig jag åker till alperna snart WEHOOOOOOOOOO


Onsdag!

Onsdag som brukar vara den bästa dagen på veckan har blivit till ett stort grått moln för mig denna veckan. Eller kanske hela veckan. Jag är sjuk och fick gå hem ifrån jobbet igår för att jag mådde piss. Jag hade på mig 3 tjock tröjor men ändå frös jag.. Jag vet inte varför jag har svårt för det men jag måste verkligen börja skärpa mig. Jag hatar att erkänna att jag mår dåligt, det var hur svårt som helst att säga till min chef att jag inte mådde bra och att jag inte kunde jobba mer... varför är det det? det är mänskligt och det är väl klart att om man mår dåligt så måste man ju få gå hem. ja ja nooog!!

Höll inte heller mitt Bodyvive pass igår, och jag var så sugen på att göra det men nej jag kunde ju knappt andas genom hals och näsa så.. haha

men jag är inte på humör denna veckan känns det som... har lite dåliga vibbar men det går väl över! jag sk alägga mig ner å läsa lite nu men ha d så bra så hörs vi :)

joo en sak till, nu är det bara dryga 2 veckor sen åker jag å MARIA (L) (L) (L) yeeeeeeees

Bio !

Igår så slutade jag tolv :D bästa dagen på veckan. Men det mysigaste var nog ändå att jag mötte upp lollo i stan så gick vi å såg Sweeney Todd på bio klockan 3. hur mysigt som helst, det var så längesen jag var på bio på dagen, det var kul :)
men det kanske var mindre kul att filmen inte var den bästa. Johnny Depp spelade huvudrollen som barberare. Det var en musikal så mycket sång bjöds det på. Men själva filmen var nog ganska dyster må jag säga, och både jag och lollo lyckades slummra till nån gång, haha! ne men allvarligt så var den lite grotesk också, för er andra som funderat på att se den, gör inte det! möjligen en okej hyrfilm men ej bio :)

image155



Sen tog vi 8an tillsammans till frölunda torg... sen skildes vi åt och tog varsin buss hem. Jag åkte dock hem till Joel för att täna brasa och se Grey´s ihop :)

Tack lolli för en trevlig bio stund och tack joel för en mysig greys kväll!

ha det bra allihopa

Hjärtarnasdag (L)

14 februari idag. och det är den dagen då man får chansen att ge lite extra kärlek till sina nära och kära! jag vill passa på att med detta inlägg tacka och ge er alla en stor puss för att ni finns : )

image149 Kärlek! image151
image148
Underbart!
LOVE!  image150  image154 Gemenskap :)

Ni alla är allt för mig!
Massa hjärtan till er alla och hoppas ni får en mysig dag!

Björn Gustavsson : )



Nått av det roligaste jag sett, han är så bra vår kära Björn Gustavsson... otroligt : )

Sportlov!

Ja då var det veckan 7 och skolbarnen har lov. Jag vill med ha lov, varför har inte jobbbarnen också lov? orättvist... seg vecka nu! Maria lämnar mig för sälen imorgon... vem ska jag gå med i slottskogen? jaja hon kommer iaf få det hur bra som helst säkert... en försmak av alperna, weho bara en månad kvar nu cirka!! :D

Skönt att ha avklarat måndagen nu iaf, å d kan ju ha varit den mest jobbigaste jag vart med om, längesen jag vart så trött, idag ska jag fasiken gå å sova vid 10 för annars orkar jag inte med att jobba! helt sjukt jag är pigg när jag går upp vid halv 6. sen när klockan visar 8 på jobbet så blir jag plötsligt hur trött som helst, jag vill bara dö... detta går inte över utan jag somnar nästan stående fram tills klockan kanske är halv 11. då blir jag hur pigg som helst, å tanken på min säng försvinner! jag hatar det...

nu är det bara tisdag kvar, sen onsdag å då slutar jag 12.00 sen torsdag sen e det äntligen fredag (L) (L)
jag längtar så tills fredag att det pirrar i magen!! då ska jag vara med Joel : )

Btw jag å maria ska starta eget. Vi har en ide som vi ska vi ska sätta i verk när hon kommer hem ifrån sälen.. Har ni någongång kännt en stor avundsjuka när en vän till er skriver att hon äter godis eller att hon äter en god annanas på msn?! har ni då med haft tanken på att det hade vart så bra om man kunde bjuda sin vän via msn? ni behöver inte längre sitta ledsna över detta problem för det är snart löst. Tanken e den att du ska kunna lägga en av dina godisar på en bricka å trycka på en knapp, å sen vips skickas den över till din vän! Svårare än så är det inte... Passar ju prefekt nu såhär till alla hjärtansdag då du glömt ge din kärlek eller dina vänner gelehjärtan, lägg bara tre fyra styckn på brickan å skicka iväg så är dem hos din vän inom 2 sek...
detta ska vi kalla send it and the you get it, så håll öronen öppna nu nästa vecka för då kanske du har det hemma hos dig!!

jaj apappa ropar på mig nu jag ska äta, men ha d så fint sålänge så hörs vi!

massa puss

Lollo 19 år :)

GRATTIS LOLLI 19 ÅR! (8/2-08)



Ja vad finns det att säga mer än en hur lyckad kväll som helst! Vi firade louise som fyllde 19 år igår.. hurra! Jag och Ivana åkte tidigare hem till lollo för att hjälpa till lite med maten och så. Åh hur god mat som helst blev det jag dog! iallafall så droppade resten in vid 7 snåret då vi också fick hugga in maten, yeees! sen efter det gick vi över från matbordet till soffan för lite efterätt och presentöppning. Härligt härligt! Med fin körsång sjöng vi alla för lollo och vi blev bjudna på underbara bakverk som lollo hade åstadkommit... hjälp annanas paj å kladdkaka, wow lollo! =) sen blev det ölspel å sanning och konsekvens... haha det var kul!

Klockan visar kvart i tolv å vi tar bussen in till stan. som gammla goda tider en kisspaus i BRUNNSPARKEN haha där det också fanns en inburad knarkare, hjälp! vi fick löpa till spårvagnen kanske dock inte så smidigt å lätt men hamnade tillslut på 5an som förde oss till parklane!! Massa folk så det var kul... det var bara en så kul kväll, folket kanske inte va d roligaste men d gjorde inget för vi festade i våran egna bubbla igår så d va d som gjorde allt, Lollo var kvällen igår å det var en minnesfylld kväll! tillsist avslutar jag detta inlägg med en låt som bara får min mage att pirra...  mina vänner.. tack för igår, för idag och för alltid :)



Grattis än en gång Louise (L)

konstigt!

för en vecka sen hade jag typ 27 läsare varje dag på min blogg.. jag undrade herrejössanes vilka dessa människor var, men helt plötsligt har läsarna minskat till 7 stycken varje dag, verkligen hur konstigt som helst! haha undra vad som skett å jag undrar verkligen vem som läser, helt konstigt...

Semledagen idag föresten.. då måste man äta semlor.. men förstår egentligen inte varför de har sålt massa semlor i dryga en månad nu, herregud dååå kanske man redan har ätit semlor innan the big day?! nee d e precis som att man skulle kunna få sina lulklappar en månad innan julafton.. det blir liksom fel! haha..
iaf så önskar jag er en smaklig måltid av eran semla idag!


image132



japp nu jobbar jag så får egentligen kanske inte blogga men jag har inget annat att göra just nu : ) är klar med pappersarbetet å nu har jag bara 6 timmars arbete kvar, plus lunch vid 12 :D yeye nog om det hoppas ni alla får en fin dag Pussss



1 månad idag : )


Your love

hej nu e jag här!

jag mår bra, men e rätt seg idag! jobbade till 2 sen stack jag direkt in till stan för att möta Maria. Gick lite på stan och jag lyckades inhandla en ny skin jacka, hurra! den jag har idag är lite väl tjock och inte lika vårig som den jag köpt nu! sen när jag kom hem somnade jag direkt, tråkigt i know. men det har varit en jobbig dag för vaknade upp med huvudvärk, och den e typ bestående så har haft det hela dagen.. segt!
det är som att någon dunkar ditt huvud i väggen gång på gång, men ingen försöker hjälpa dig, och heller inte du själv... inget tecken på motstånd! man blir trött på det... Jag blir trött av det!

men nu sitter jag och lyssnar på Topmodelz - Your love och har mina skidglasögon på mig och drömmer mig bort! inte långt kvar nu, bara en dryga månad kavr sen sitter jag på ett flyg ner till franska alperna, till Val Thorens. Åh jag längtar såå... låten jag spelar får mig att glömma det onda å jag ser bara det glada.. otrolight va musik gör mycket du! : )

herregud jag är klar med förra veckan, hur skönt e inte det!? det måste ha varit den tyngsta måndagen förra veckan. Hade mitt första BV pass i tisdags och det gick hör och häpna väldigt bra! Maria och min mamma gav mig stöd. Jag hade 15 stycken som deltog och jag gjorde nästan allt rätt. Du vet den nervösiteten man har när man e i skolan och ska hålla redovisning, man sitter och bara väntar tills läraren ropar upp sitt namn... man bara sitter och vrider sig på stolen, iaf jag haha. Den känslan hade jag, men så fort jag kom in och hade samlat in alla biljetter var dte som att jag klev in i en helt annan roll, hur häftigt som helst! Det var så kul, herregud vad kul det var... imon är det dags igen : )

sen så var det ju det med funkykidz också, hade inte kollat nått på det typ för att jag haft andra tankar på huvudet men iaf i lördags var jag ju så illa tvungen att verkligen ta tag i det. Åh vilken ångest lösrdag det blev asså. Först att jag var trött för att jag inte hade somnat förren typ vid 6 på morgonen dagen innan och för att jag inte hade någon som helst lust att sätta igång med barn grupperna. Men jag tittade på det några gånger å sen sa jag till mig själv att va fan det kommer funka... jag struntar i det här!
och det gick med bra måste jag säga haha, 16 i 6-8 å 16 i 9-11 grupperna. helt ur sköna grupper som hängde med ur bra första gången, så denna veckan känns som en lättnad, dock med en kass start men skit samma :)

Hahah jag och joel spelade golf i onsdags!! det var kul å vi var faktiskt rätt duktiga måste jag säga, eller iaf Joel : ) det var iaf en mycket mysig dag vi fick där... thanks!

ne men ska äta nu sen ska jag väl se lite på tv å sen ska jag väl försöka somna med... jaja men d löser vi nog! ha d braa alla härliga läsare haha!

kram

Ren lycka!

När luften man andas är frisk, när himlen är blå och inte grå, när kläderna sitter som dem ska...
Ja då mår jag bra! Är på ett bra humör.

Vaknade upp idag med världens mysigaste känsla. Det är skönt och känslan får mig att bara vilja hoppa upp och ner flera flera gånger...  jag vet inte vad känslan kallas, vet inte än om någon gett den ett namn än, men jag tror jag vet... men vågar inte skriva ner det, så starkt... hon vågar inte!

 
image131

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0