ta mig till...

111848-53111848-52111848-51

sommar sommar sommar...

Glass, sand mellan tårna, lycka, sol, bad, lek, lugn, solkräm, grillning, cykla, barfota, strandtennis, tylösand, saltholmen, Åsa, Ingarö, båtutflyckt, vänskap, sena nätter, tidiga månar, inget tidsperspektiv, fräknar, varma vindar, bikini, shorts, linne, gröna träd, potatissallad, min balkong, smoothie, cider, gemenskap, och en himla massa KÄRLEK...

ta mig till värmen, för jag vill inte frysa nått mer...

Frustration

FRUSTRATION

yes!

Jag känner inte för att skriva om gårdagen, även fast ja hade kul så orkar ja inte just nu, kanske tar d senare ikväll. Just nu sitter jag bara å väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå till jobbet, men samtidigt vill jag verkligen inte det. Jag är tröttttt. ne ush!

DU är som en oöppnad syltburk som man aldrig lyckad öppna typ... mm! man bara vrider å vrider å ger all energi som fan för att få upp den, men inga resultat ges, ne utan man blir så himla frustrerad att man slänger bort syltburken  och skiter fulltändigt i den, men den lämnar fortfarande kvar ett frågetecken, varför fick jag för fan aldrig upp den jävla skit sylten?

Idag ska jag nog bara ta det lungt, jag känner så för det, ska göra det sista i mitt rum, kanske städa? mm jag tror det!

Jag har typ skadat mitt knä, åh vad arg jag blir, antingen har jag överansträngt mig eller så e det nått annat. känns så trist för skulle ha viljat ta den träningen idag med Fanny, men kunde inte så valde att jobba ist. Mycket synd faktiskt, men d kanske inte e så bra å träna dagen efter iofs, eller jag vet att det inte är det, men ändå... det hade vart en upplevelse dock!

men jag känner att jag vet vem jag är iaf, och det är det viktigaste. Man märker så lätt när en människa inte känner sig själv eller har fötterna på jorden. Man får aldrig grepp om personen då, svårt!
asså jag känner så igen denna situation, jag har vart med om exakt samma och det är det som gör mig så himla ARG! ett år sen, åhhhh döda mig typ, säger bara det.... jag möter endast människor som beter sig som väggar som aldrig väljer att studsa tillbaka bollen, respeklöst och elakt. Men jag klarar mig, jag slipper att få blåmärken av bollar som kommer tillbaka! nobody can hurt me that bad...

jjaja drar till jobbet nu, skriver mer sen (L)

Relax

Åh denna dagen asså. Jag har bara gått runt å lett typ, vet inte vad det är! Jag har äntligen kommit igång med träningen igen, och jag tror det är en anledning till varför jag mår så bra. Och dessutom omges jag av helt underbara människor hela tiden, trevligt folk på jobbet med!
Jag och musik är vänner igen, jag har verkligen hittat tillbaka! trodde jag hade tappat bort mig själv där ett tag, men allt e löst och jag är såå på benen igen, Just nu känns det som att jag vänder mig om och tittar bakom mig och ser ett stort åskmoln och en sandväg, jag har gått å gått och nu är jag äntligen ute, SOL och värme, kärlek och skratt, det var inte lätt, men nu så är jag redo för mitt nya liv!
Jag har ständigt sprungit i motvind innan, men nu har jag vinden bakom mig och jag kan äntligen flyga (L)
israel kamakawiwo - some where over the rainbow

Jag vill så gratta julia idag med, det pirrar i magen när jag tänker på det! Shit du är verkligen värd det. Idag fick hon jobb på den oöppnade klädaffären Zara här i göteborg! vilken grej, vilken start på livet, verkligen stort grattis... kommer besöka dig mycket =)

Idag sa min chef att jag fick jobba i sommar med om jag ville, känns faktiskt bra. Jag är redo att ta ganska många veckor faktiskt, det känns bra...

Åh varför är det såååå svårt att beskriva lyckan? jag kan liksom inte få ner den i ord, verkligen underligt!

Var på en mysig promenad igår btw med Koffe =) haha han e kul. Bra att vi valde en dag som igår att gå, för vädret var så på våran sida ;) snööön bet i våra kinder och jag hade typ ingen känsel ii hakan, men d var värt det, för det var trevligt, yes det var det! Tack för d =)

- Maria ååååå jag är såå glad att du finns, jag ba kände för att skriva det! du är speciell

känner att jag skriver en del i punktform idag, men skriver efter humöret och jag vågar inte skriva för mycket, för då kanske någon spolar tillbaka tiden och det vill jag inte, jag vill vara kvar, kvar här där jag e nu. Luften jag andas här är nu REN och jag trivs så bra!


åhåhåhåhåhåh om en vecka kommer min syster hem, åh det pirrar i kroppen, jag saknar dig så, det e sjukt! du behövs verkligen här, ja vill bara krama krama krama (L) kom hem till sverige för gott, we allllll miss u!

Mika- Relax take it easy
jag dansar dansar dansar! kan aldrig få nog (L)
på fredag blir det kalas hela dagen, after work å utgång med dem jag älskar allra mest, sjukt bra!

Nu ska ja sova sen så imon när jag vaknar ska ja till skolan, wehoo!


ha en fin dag 

relax and take it easy


Feeeevvvvveeer!

Jag är lycklig

Melody club - Fever fever  Veckans absolut bästa låt, jag blir alldelles till mig! ( dansar = ] )

Allt ä klart i mitt rum nue, ååh så fint. Men kan inte låta bli att sakna det gamla =/ men d lägger väl sig. Mitt rum känns så sterilt nu typ, det är läskigt haha! jag är inte van vid vitt, och absolut inte rött!!! Problem som vad man ska ha på väggarna dyker nu upp, jag känner inte för att ha spegeln över sängen längre, speglade mig aldrig där ändå, men det ser så tomt ut där utan något! jag vill ha nått stort fotografi eller nån tavla... fundering på det ja!

Jobbat hela långa dagen idag. Fasiken vad tråkigt. 9 på morgonen till halv 7 på kvällen. Hel dött var det också, typ inget folk! jag kände mig helt onödig!! men men. Dessutom ska jag öppna imon med, Carin du är så snäll, du är en pärla =) jag hoppar in för min kollega som e sjuker, men jobbar ba till 12, för sen ska jag träna! mmm i like!
det känns faktiskt bra, hell yeah!

hur kan man va ledsen när FEVER FEVER hörs i ens öron? (L) (L) ( repeat )

du ska bara veta vad jag tänker just nu. Det är intressant hur det kan bli. Bara av en knuff så kan man hamna så rätt. Man tror att man är på rätt plats vid rätt tid, då man plötsligt inser att man inte hör hemma alls. Jag är glad för det, inte ledsen. Ilska, men denna ilska är så himla skön. Obeskrivligt men ilskan gör att jag njuter och jag finner lyckan, tillsammans med MELODY CLUB :D




FEVER FEVER LEAVE MY HEART ALONE



111848-50

Vakna!

regn regn regn, när ska jag sluta att få regn på min hud?

Är trött på allt just nu. Det har kännts som att jag har talat till mig själv den senaste tiden. varför? Och mycket annat också, jag tycker att det handlar mycket om respekt. Människor funkar naturligtvis olika, det har man ju märkt. Men jag tycker att det ändå är respektlöst att inte anpassa sig, eller ens försöka anpassa sig efter andra. det funkar inte så.. iallafall inte för mig.
Jag vill bara skrika ut och flippa loss över hela sitationen för den stör mig så mycket just nu. Men jag kan inte. jag vet inte hur man gör! LYSSNA PÅ MIG orden förs bara tillbaks mot mitt ansikte det funkar inte, jag kan inte!

Torsdag idag. Och det känns skönt. Igår var ingen bra dag, jag förstår inte all hysteri med alla hjärtans dag. Den ger typ bara ångest till alla singlar eller till dem som kanske inte känner nån kärlek eller nått alls, dem lämnas utanför. Man kanske skulle kunna tona ner det lite. ja menar hjälp va vi hade ansträngt oss på mitt jobb igår. Vi delade ut läppsyl å hade skrivit en lapp : Pussas mjukt idag! sen bjöd vi på frukt och choklad över 4 bort i gymmet. hysteriskt. Jag ville ba hem typ, alla frågor å alla glada människor, ne blä va inte på humör igår kan jag påstå!

men dagen dagen slutade iaf bättre än vad ja hade hoppats. Vofflor med maria å hennes pappa, gull gull gull (L) sen en promenad med maria å andrea, himla trevligt faktiskt, kändes mysigt!
sen hem till mamma å såg på lustgården, EH?
men d va mysigt, vi tog en koppp te och varsin grapefrukt efter å satt och prata, det var skönt, i neeeed it!

Jag ska måla om mitt rum :D har redan börjat lite med grundfärgen men ja och mamma ska köpa ny färg toooday! Vitt på alla väggar förutom den där sängen står mot som ska få bli röööd =) hoho.
mitt rum e mörkblått nue och e djuuupt trött på den, d blir så himla mörkt här inne. YES!



  
bye bye blueee =/ ( mitt käreste rum , haha)


jaja ja ska försöka gå tillbaka i mina vanliga rutiner nu iallafall, har ramlat ur dem på nått sätt, du knuffade mig så hårt att jag föll ifrån, och det e inte först nu som jag inser att jag måste komma igen, herreguud! jag tror minsann att jag ska ta och gå och träna nuee... ha en fiin dag allesammans för det ska jag!

Puss och kram =)   



Why do all good things come to an end

Hjärtanas dag

111848-45


ett år sen nu tjejer =) haha  ÅRE...


jag tycker inte om denna dag, en konstig stämning över den. ta mig till torsdagen ist...

Glad alla hjärtans dag till er alla iaf!! =)

PUSSS  ♥ ♥      ♥ ♥     ♥ ♥     ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥    ♥ ♥

frågetecken

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot.
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att .
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå.

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två.
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på.
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan.
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann.

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig.
Jag räcker inte fram.
Men, Du har så svårt att vara ensam,
så Du går till "lilla mig".
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler.
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner.
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär.
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där.

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick.
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick.
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv.

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig.
Du spelar nåt slags spel.
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig".
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik.
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik.
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik.
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt.
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt.
Stackars dumma "lilla mig".
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Och det värsta utav allt: Det här är sången - från en tjej - till DIG


111848-43

Älsklingar!

111848-42

Endast kärlek (L)

?

Allt är så tyst, jag försöker skrika mitt namn, men det hörs inget! gruset ifrån snön ligger kvar och det skrapas under mina fötter, men jag hör inte det heller! jag brukar alltid trivas i tystnaden. Men denna gången är det ingen trevlig tystnad, finner ingen ro i det alls faktiskt...
det får gärna hända något nu annars känns det bara mer fel... jag blir trött på det faktiskt. Jag är egentligen starkare än såhär, vet inte varför jag blir så rädd för just denna tystnad.

the word can't tell

Förlåt

ber om ursäkt för mitt senaste inlägg. Jag var inte på humör...

BLÄÄ

åh vad trött jag blir. Jag vill typ bara slå, slå slå slå...
det ska göra ont... Jag väntar å väntar på smärtan, men jag tycks aldrig känna nått. Hur gör man? jag är för tröttt för att anstränga mig men vill bara att det ska gå bort...
Ställ dig framför mig, Håll för ögon och öron. Jag slår, men min hand kommer aldrig fram, jag stannas av nått... jag vet inte vad ?! Jag behöver hjälp, hjälp av att kontrollera min ilska, för just nu vet jag inte vart ja ska ta vägen...


GÅ HÄR IFRÅN!



SNÖÖÖ, DET SNÖAR! (L)
endast jag som känner en sort av lycka just nu?! mm jag tror det... för lyckan är endast tillfällig, alla behöver hjälp... hjälp för att försöka behålla lyckan.. men jag tycker d e svårt... ni är svåra!
blå himel....



Neee jag har TRÅKIGT! denne veckan e svart, låt mig va!



NEJ nu tar dem bort julbelysningen också, fast det e la på tiden kanske, men nu kommer skolans utsikt bli helt sönder typ... TRÅK!

Dagens horoskop (tvilling):
Du har ovanligt kort stubin, både yrkesmässigt och privat. Därför blir det gott om konflikter. Lite trist.

STÄMMER...


jag hatar webbdesign

Harmoni!

Åh då var nu denna veckan slut. Känns faktiskt skönt. Har gått och väntat sen i måndags att denna veckan ska vara över. Men den blev ändå trots allt ganska lyckad.
Men helgen har vart bäst. Var med Leon typ hela dagen i fredags fram till kvällen då jag mötte mina fina vänner och tog några cider på score och sen vidare till spice. Joo men det va mys, bara det att vi blev så sega framåt sluteeet =/ 

I lördags jobbade jag från 1 till 6, oh så segt men samtidigt så var det helt okej för mig. Det var ändå lätta timmar. Idag hade jag även mitt första Funkykidz pass nu för våren. Åh va kul det var att köra de nya koreografierna för dem. Dem nya barnen är jätteduktiga och dessutom mycket snällare. Eller så är det kanske bara för att jag har blivit mer van? eller? ne jag vet inte men jag är iaf nöjd med det. Träningen idag gick med väldigt bra. Jag bara såååå trivs så det är inte klokt. Grymt trevligt folk, det är som att man är hemma, och det är guld värt

Veckan som kommer nu blir inte alls rolig :S den ser ganska så svart ut. Kommer inte ha tid för nått annat än skola,jobb och träning typ. knappt det! jag orkar inte. Jag vill kunna bestämma själv när saker och ting ska bli gjort eller bestämma själv vad jag vill göra å inte göra. Men det går inte, och det tycker jag e lite dumt!!

ne detta var en dum dag att blogga, känns som jag inte vet vad det är jag ska skriva, trögt så jag väljer att avsluta inlägget här =) men ha en bra vecka eller dag eller så nu alla!

puss


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0