Laguna Beach

ME LIKE!! jag kan inte få nog, just sett ett nytt avsnitt av laguna beach. Jag vill såå leva som dem gör, allt verkar vara så mycket lättare. Speciellt miljön.
Här i sverige finns det ju massa depp perioder pga vädret. Runt den sena hösten och den sena vintern så mår man ju piss. Allt är grått, blött och slaskigt. Vad är det för liv? tänk att få gå ner till stranden efter skolan och bara ta d lungt, läsa eller träffa vänner, eller vad som helst!

I dag vaknade jag av att väckarklockan tjöt högre än vad den brukade göra, jag fumlade med handen och lyckades sätta den på snooz ca 4 ggr tror jag. När jag äntligen lyckades ta mig upp möttes mina fötter av en cock av det kalla golvet, tankar som snurra JAG VILL INTE...
   öppnade kylen, tomt. Öppnade gaderoben, inget att ha på sig, tittade på klockan, försenad, HOPPLÖST!
bussen kom... jag fumlade upp plånboken ur väskan och stämplade, bussen var halvfull med folk från bran till gamla gubbar.
   Jag har alltid hört att de som är tuffa sätter sig alltid längstbak i bussen och de som är töntar längst fram och de neutrala i mitten. Jag orkade inte tänka mer, jag kände mig redan hopplös så jag satte mig längst fram breve en dam som satt med näsan upptryckt mot en metro. Faan vad svenskar är tråkiga. Jag menar tänk vad alla är rädda för att sitta breve en främmande. Ni vet själva att man har tänk : hoppas han/hon inte sätter sig breve mig, det finns ju 10 andra lediga platser. Men varför gör vi det? det är löjligt.

jaja skriver mer sen, ska till skolan nu igen, personligt ledarskap, löjligt löååång håltimma. Slutade 9 iadg, å börjar nu igen kvart i tvååå, det är förskrääkligt!

ha en fin dag,
Pusss


En helvetesdag!

Hej!

Detta blir mitt första inlägg, blivit så inspireread av allas bloggar, speciellt Theresas! det är lite som när man själv hade lunarstorm och man läse runt i allas olika dagböcker, en saknad som har varit stor =). Känns skönt att få skriva av sig faktiskt, behöver verklligen det idag efter denna sjukt jobbiga dag också!!

Första dagen med funkykids idag. HERREGUD säger jag bara. Visst jag har alltid vetat att jag kommer ha ett stort ansvar för alla barnen, men inte såå stort ansvar! idag hade jag 4-5 åringar och 6 åringar. I den minsta gruppen hade jag 20 st barn!! liksom bara det. Dem kan inte gå i ring, dem lyssnar inte på mig, de vågar inte säga sina namn och de pratar i mun på varann. Antingen är det någon som springer framför mig när de ska stå bakom eller så är det en som bara står still och vägrar vara med.
   Men idag var det inte dansandet som var jobbigt, utan mer samlingen. Jag dör, liksom vad ska jag säga? hur ska ja få dem att tycka det är kul? hur ska jag få dem att vilja säga sitt namn till alla? massa saker som ja inte alls tänkt på, det ända jag har fokuserat i stortsätt på är ju koreografin och dansen, som egentligen nu e helt oväsentlig. jag har alltid tänk att koreografin kanske e för lätt och att föräldrarna inte tycker detta är dans, men nu e det tvärt om kanske t.o.m för svårt.
   Höll faktiskt på att typ börja grina för atyt det var sååå himla jobbigt, tänk er själva du och 20 st 4-5 åringar i en och samma sal och du ska försöka få dem att ställa sig i en ring, det e fan mycket svårare än vad man tror, rena helvetet!

hade tanken om att bara ge upp allt detta, men har ju valt detta som mitt ptojektarbete, suck! får väl inte ge upp... hoppas det blir bättre nästa gång, iiih



Annars har jag bara tagit det lungt idag. Var ju ute i fredags och firade min kära vän julia som fyllde hela 18 år =) började med ur trevlig middag hos henne och avslutade kvällen på parklane. Hur kul som helst, har inte haft så kul på länge faktiskt, tack för den kvällen!!

Men skriver kanske mer senare eller imon

puss/Carin

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0