Gone

varför funkar det alltid såhär för mig? jag blir så trött. Jag har alltid något starkt intresse för något och ger verkligen allt i början för att jag ska utvecklas och bli bättre. Alltifrån Baletten, Trummorna, Streeten, Gitarren, Gymmet, Skolan och jobbet. Det börjar alltid med att jag ger allt, verkligen... men på något sätt så lyckas jag alltid tröttna och ge upp. Jag sticker iallafall alltid hål på ballongen. FAN! jag önskar att jag för en gångs skull kunde hålla mig till något och sen tommefaan bli riktigt duktig på det, men jaja skitsamma... spelar nog ingen roll, för det är nog såhär jag funkar. Tyvärr en stor brist får ja då påstå.

Idag har jag jobbat i 9,5 timmar. den värsta dagen på veckan, normaltvis... men idag gick ändå timmarna hyffsat fort. Yepp =)
Min kära familj är på landet i Åsa just nu, och jag sitter hemma själv. Och jag dör... är verkligen hur tråkigt som helst! ja hade hunnit åka ut till landet efter jobbet, men då hade jag andra planer med julia å maria då vi hade en tanke på att dra ut å svira, men det blev tyvärr inget. så man blev då självsittandes hemma, depprimerande!

det ska bli sol imon, HOPPAS det stämmer nu... det är solen som är sommar. jag vill ha mer sommar, ja vill ha mer av allt faktiskt. Men det kanske är för mycket att begära, vad vet ja? jag önskar bara att för en gång skull någon av de önskningar jag ger slår in.. men jag ger upp. eller rättare sagt jag lägger ner denna skit med önskningar. 22.22, 00.00, 11.11 är inte längre några speciella klockslag för mig. nepp...


I'm so tired of trying

And there has always been laughing, crying, birth, and dying
Boys and girls with hearts that take and give and break
And heal and grow and recreate and raise and nurture
But then hurt from time to time like these
And times like those
And what will be will be
And so it goes


Jag vet inte ens varför jag är uppe, men kan iallafall inte sova! Det har hänt så mycket det senaste, både i umgänget och inom min familj. Varför är jag rädd? det känns som ja spänner mig hela tiden, men över vad?
Mammas kusin gick bort i natt, Min syster kommer hem ifrån schweiz och allt kanske inte är som det ska bland mig och mina vänner. Det är så löjligt men samtidigt kanske det är detta som kallas verklighet. Jag blir trött på allt. Allt känns så rörigt, jag vill få orning på mig själv och mitt liv känns det som. Jag är så rädd för att förlora och samtidigt för svag för att chansa.

Jag vill börja plugga, det känns inte mer än rätt just nu iallfall! Har läst om en utbildning i Uppsala som heter Friskvård & Hälsoutveckling. I den ingår en rad olika mycket intressanta ämnen. Utbildningen börjar i januari och är på två år. Jag har alltid tänkt vänta med pluggandet och så, men just nu vill jag bara få lite ordning, är trött på att inte veta va ja ska göra eller att bara ha ett vitt papper framför mig. Det gör mig bara räddare. Om man ändå har ett par egna fötter varför inte stå på dem och ge sig ut i livet med dem på en gång? =)

Ska jobba fredag och lördag denna veckan, tungt men samtidigt lite värt det. Som ja nämnde innan så är det skönt att ha lite schemalagd tid i livet just nu och även i sommar. Mitt sommarschema börjar vecka 27 och då ska ja jobba en del, men kommer ha lika mycket ledigt så känns helt okej!

var i tylösand från måndag till onsdag denna veckan med Maria. Kändes inte mer än rätt det heller. Visst att vädret svek oss lite, men samtidigt gjorde det inget, det var väl inte riktigt därför vi åkte. Det var skönt att få det lite lugn och ro med henne, börjar mer inse vilken fin tjej hon e, japps är glad att vi åkte =)
Börjar bli lite trött på göteborg nu faktiskt. Krogen är inte rätt plats att festa på längre känns det som, iallafall inte just nu. Det är väl mycket därför som uppsala lockar mig. Nytt folk, Ny stad och nya möjligheter... jag vill känna frisk luft...

You're breaking your mind
By killing the time that kills you
But you can't blame the time
When its only in your mind

I'm so, I'm so tired, I'm so tired of trying

underbart

I tried to live my life and live it so well
But when it's all over is it heaven or is it hell
I better be happy now that no one can tell, nobody knows
I'm gonna be happy with the way that I am
I'm gonna be happy with all that I stand for
I'm gonna be happy now because the boy's going home.

The boy's gone home.


jason mraz

hmm

åh va irriterande ja vill bara skrika ut det....

Sluuut!

japp, det var det d...


jag brukar alltid säga eller tänka TA MIG HÄR IFRÅN, men nu när jag äntligen blivit bortförd, vill jag bara tillbaka, men jaja! nu ska jag äta Puss

Jobb!

Yes, å fy fan för det också! har inte sovit ut på länge känns det som. Det blev sent igår, men jag tyckte iallafall det var värt det. Bara det att jag missade den bussen jag egebntligen skulle ta, eller "missade" vad vet ja. Kom hem tio över två aif!
Jag hatar att utrycka mig på blogg egentligen för det finns så himla mycket mer jag vill skriva, men kan inte! Det känns så konstigt. Alltihop nu faktiskt. Skolan är slut, studenten är tagen, klasskompisar är inte längre klasskompisar till mig, människor blir annurlunda efter bara en skitgrej. Jag hatar det. Jag vill inte nämna allt i detalj men ärligt... jag tror alla skulle hålla med mig. ett, två, tre... nu är allt på sne!

Jag ska jobba 3 timmar till nu drygt! känns ändå okej, har faktiskt varit med om tråkigare jobb-lördagar! 9-halv 7 yeah!
Hulebäckarna har sin bal idag  btw! =)  coolt, dem har allt kvar! känns bra för då finns det fortfarande chans kvar till att få äta tårta (skämt å sido) : )

Jag orkar inte mer, men jag hoppas att det bli en GRYM utgång ikväll! jippi. Jag är för en gångsskull FRI, ingen tanke på plugg på söndagen eller jobb på veckodagarna, nej för jag har  tagit studenten, fy fan vad jag är bra!


Du var en skugga,
först.
sen drog dimman bort
vem är du?
jag försöker ta på dig
men det är endast luft
först en stöt,
vid första taget
men sen backade du bak
och jag når inte längre
inte längre din värme
tyvärr,
du har åter klivit in i dimman
och du är nu skuggan
skuggan,
framför mig

-Carin


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0