Robyn (L)



en helt otroligt bra låt av Robyn! jag kan inte få nog. Jag tog Mia's spinning klass idag på masthugget och final låten var denna fast i en remix form, jag dooog fick världens kick av det! haha

efter jobb kommer ledighet!

japp, nu efter en hård vecka kommer faktiskt min så kallade helg! jobbar söndag-torsdagar och är helt ledig på fredagar och halva lördagar... håller 2 timmars funkykidz klasser på lördagen men det ser ja bara som en kul grej! det är helt sjukt hur lätt det går att jobba när man vet vad man har framför sig.
Så fort det var segt på jobbet idag tänkte ja bara på hur skönt det skulle va att bara få ligga i sängen och sova en heeeel dag efter denna.
Jag förstår mig inte på folk ibland, de tror att de kan göra vad de vill och dessutom är de aldrig nöjda heller. Vi har vissa kunder som får hur bra företags priser som helst men ändå vill de begära lägre. Jag tycker egentligen att man kan betala hur mycket som helst för att det är faktiskt hälsan det handlar om... träning friskvård är du inte redo att betala det för dig själv så okej.
Idag är en sådan dag då jag börjar 06.15 med att öppna i city. slutar jobba ca 11.30 sen har jag lite ledighet sen ska ja vidare till Masthugget och jobba i ytterligare 2 timmar. Ni kanske undrar varför ja ens ställer upp på 2 timmars jobb sådär, för har själv frågat mig själv det några gånger... men det är faktiskt timmar jag gör bara för att få vara på masthugget. 2 timmar är inga pengar! jag saknar att jobba där så jag tar vara på den lilla tid jag är där, finns så många härliga människor där som e hur mysiga som helst skit kul vekligen!

Höll mina första funkykidz klasser för denn atermin förra helgen. Känns skönt att det är igång nu igen. Det är alltid så innan att man oroar sig över koreografin, föräldrarna och barnen... hur ska det gå? men det gick hur bra som helst! första gången jag håller gruppen 9-10 år. Woow var duktiga de ääär, ja blir alldeles pirr i magen. ne verkligen en skön grupp. Men däremot 6-8 gruppen var 20 st och koreografin funkade inte lika bra på dem tyvärr men det kommer nog gå bättre efter några gånger! det gick bra för Maria med :) fan ja kommer typ aldrig kunna se henne köra för jobbar på city varje söndag, men jobba inte näst nästa söndag å då ska ja kika in... nyfiken **

Julia fyllde 19 år i söndags :) så vi var bjudna hem till henne på lite mat,vin och tårta. Det var hur mys som helst! sen efter ett par glas vin drog vi vidare till parklane där ja förövrigt komer hänga varje kväll nu för att hitta the man :D hihi jaja men tack iaf för den kvällen å grattis än en gång Julia!!

Ursh har nu sett på aftonbladet.se och på youtube.com ett klipp där det är en tjej som spyr i direkt sändning på ett sånt "ringa ling" program... jag såg det några gånger och jag kan aldrig titta på det igen typ för att jag mår riktigt illa. Shit stackaren hur gör man i en sån situation egentligen? jag hade typ dött, men hon klarade det galant, hon gick tillbaka till sändningen och körde klart programet utan om och med... yepp!

ne men ska väl gå till min säng nu men ses på afterwork imon gott folk!

Puss

igen...

jag blev så inspirerad att jag ville skriva ett till inlägg :)

jag har kanske inte så mycket till att skriva ner här, men bara till att få skriva några ord gör nog mig på lite bättre humör!
ibland kan jag bara ta upp någon gammal tanke eller något minne och verkligen skratta, och det är tommefan det skönaste som finns. Det finns dagar som har vart så roliga att glädjen fortfarande pirrar när man tänker på dem. Vi människor kan allt, varför kan vi inte då göra en tidsmaskin? eller skulle det vara bra? först tänker jag att det är väl självklart, man kan få saker ogjort som mord eller krig... men samtidigt om man jämt kunde ställa allt till rätta skulle man aldrig leva med misstag bakom sin nacke. för det sägs ju att man lär sig av sina misstag. Yes och det är nog bra att vi inte kan spola tillbaka för vi måste inse själva att vi lever endast en gång och man måste lära sig själv...

Ibland önskar jag verkligen att mina önskningar var som en bomerang.... Jag kastar iväg min önskning och den kommer strax tillbaka till mig och går i uppfyllelse. Men det är bara en dröm, likaså att jag drömmer om att john blund verkligen finns, "ah men fan det är la klart att han fiiinnns idiot" säger ja till mig själv... " eller så är han bara en dröm..." och det blir sedan alldeles tyst.
jaa, men det är ju i tystanden som jag trivs som bäst... i tysnaden finns allt till och med john blund :)

image112

wow...


ska sova nu men ha det fint!

To long ago...

Jag satt precis och tänkte på en sak, eller kanske mer på  en tanke jag hade... det är som att jag räknar tyst för mig själv ett, två, tre... men det gör fortfarande ingen verkan. Jag går runt och hoppas, men på vadå? det är precis som att städa sitt egna rum i minsta detalj och så kommer ens bror in och hoppar sönder sängen du bäddat fin, häller jord på golvet och river upp dina vikta kläder. Jag andas djupt och skriker tillslut ut högt och tydligt  "varför VARFÖR?" men samtidigt så kanske jag vet varför, bara det att jag vågar inte ta upp det... för jag tror jag är alldelles för svag för att ta den här skiten och jag skäms.

Det har gått en himla massa dagar och jag vet inte vart dem har tagit vägen faktiskt, det är svårt att inse att jag faktiskt funnits med i de senaste dagarna. Låter hur knasigt som helst men så är det. Jag vill kunna tala med mig själv, jag vill inte att jag ska behöva ställa tomma frågor till mig själv utan att ens kunna svara på dem. Varför gör man så? varför gör jag så? se... där gjorde jag det inge, jag frågar mig själv varför, VARFÖR? skitsamma...

Jag känner verkligen för att börja plugga snart, eller kanske inte just för att plugga... men jag känner för att flytta iväg. För min egna skull... för jag tror jag har fastnat i något som kallas för svarta hålet.. haha! jag ser liksom samma saker hela tiden, det är som att stå i ett fyrkantigt rum och endast se fyra hörn 24 timmar om dygnet!

Men... om jag inte hade haft er hade jag inte kunnat gå, tänka eller stå! jag älskar er så och ni vet vilka ni är!

japp nu ska ja lsuta skriva detta sönder deprimerande inlägg... ha det bra! kraaaaam


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0