Tre ord till!

fasiken nu e d samma sak igen. Vet egentlitgen varför jag bestämde mig för att skriva blogg idag, men det kändes bara som att det var dags! nu är äntligen även denna veckan slut, och jag är så glad för det. För en gångs skull så känns det helt underbart med helg. Jag jobbar inte lördag och det gör verkligen så himla mycket. Kan verkligen ha kul på fredag utan att oroa mig för att jag skall vara trött eller må kasst dagen efter. Verkligen vääärt!

Det är så himla konstigt för varje gång som jag höjer min musik på ipoden blir jag alltid nervös. Det känns alltid som att det är någon som går bakom mig eller som att alla pratar med mig, men varför är det så? jag tror också alltid att min mobil ringer helt överskumt! och varje gång jag har låg volym så stör jag mig på att jag är tvungen att sitta och höra alla jobbiga människor som pratar om nått som jag verkligen inte alls har någon lust att lyssna på. det blir svårt, Men jag väljer att höja volymen och titta ut genom fönstret och verkligen skita i om någon pratar med mig eller om min mobil ringer för just på spårvagnen vill jag faktiskt vara för mig själv. Jag, min ipod och mina tankar! =)

Dagens misstag :
jag gick på studentmösse firmans grej! jag köpte fan en college tröja där det är två hästar på och så står det Student 2007 Carin Wikström. Hahah WHY jäklar pinsamt, men så typiskt mig också. Men whatever, mitt nyårslöfte var att jag skulle skita i andra och skita i vad andra skulle tycka eller tänka, så why care? nu skall jag ha på mig den å fasiken va stolt, så dagens stjärna blir även att jag köpte denna förtjusande tröja och för att jag är en stark tjej som vågar! yes
våga vara värsting ;)

yepp imon blir det som vanligt nuförtiden afterwork med vännerna. Glad för att det nu blivit som en vana, jag mår alltid bra fredagar men denna fredag kommer bli bäst!

ohhh föresten jag lyssnade igenom massa gamla låtar nyss, å hittade en goding Dia Psalma - Höstmåne
jäklar ja kommer ihåg att jag dog typ första gången, eller självklart ska jag alltid överdriva men jag reagerade starkt på texten. Den e fin, handlar om två par som försöker få barn, men så lyckas de aldrig, å dem e dystra. Och en dag så känner sig tjejen lite dålig å går till läkaren å får reda på att hon äntligen faktiskt var gravid, då springer hon hem med tårarana på kinderna av lycka för att nu berätta detta för sin man, men kommer hem å hittar en lapp där det står att hon skulle försöka hitta någon hon kunde få barn med, och så hittar de honom död i älven. SÅ sorligt verkligeeen!

jag skall slåss när jag ser de svartna till
jag skall slåss när det vattnas om min panna
jag skall slåss
tiden skall få mig att glömma
tiden skall få mig att le
tiden skall få stå still
tre ord till, och jag blir tyst
tre steg till och jag börjar att springa
tre andetag till och jag dör...

- Carin

förra helgen var helt över depp. Men det var skönt samtidigt. Jag lät mig själv få gråta. Jag tror det var viktigt. Har aldrig orkat tänka eller bry mig om att vara ledsen över min farfar, men tillslut så brast det och faktiskt mår jag mycket bättre nu och jag hoppas att min farfar också gör det snart...

jag slutar detta inlägg här!
ha en fin kväll!


studenten ?!

image84


Nu är det snart dags. Shit d var inte försen idag som jag förstod att det är jag iår, helt ofattbart. Förut har jag inte kännt nån större glädje så, Kanske för att jag aldrig uppfattat det. Men idag när vi fikade tjejer så bara slog d mig att faaan shit jag dör. Det bara pirrar i magen, jag vill ut ut ut nu! det kan inte kännas mer rätt än vad det gör just nu faktiskt, grymt lycklig nu!!

förövrigt har jag inte vart i skolan någon dag denna veckan förutom idag. Fan va dåligt av mig i know men hade verkligen ingen lust, men när jag va där idag så tänkte jag faktiskt att fan va kul det är i skolan ändå, d är ändå inte värt attt skolka bort dagar även fast d är så fruktansvärt lockande 07.00 en måndag morgon då man tycker att alarmet ringer 5 timmar för tidigt, ilandsproblem JA!

japp egentligen e jag för tok för trött för att skriva nu men jag kände att ja va tvungen att skriva lite nytt så nu är det istort sett gjort, japp, egentligen så undrar jag vilka det är som orkar läsa min blogg haha. Ibland skriver jag som om hela världen läste, ibland skriver jag inte ner saker för jag e rädd att andra skall få för mycket information, men rädd för vad? för ni kanske inte ens läser? jaja skit samma, orka bry sig, trevligt att ni som läser tar er tid, det är mys! =)

Imon blir d afterwoork med mina bästa vänner, det blir så härligt, och lördag blir d jobb och slit, men hoppas på nått annat frammåt kvällen, hör av er ;)

Skall soooova! massa puss

take me out of here nowhere

what a... Carin?

Hej hej! nu mår jag mycket bättre! jag har typ aldrig riktigt återhämtat mig sen i söndag, ajdå! Men jag hade så kul iaf, Parklane med dem jag gillar allra mest =)

Dagens sanning:
Det är insidan som räknas, eller?!

(maria å jag på chez amis)
image80



Jag har kommit över john mayer nu iallfall. Känns så skönt! man brukar ju säga att livet går vidare, och det gör nog det! jag är glad så glad ändå minsann. Nu är det också påsklov och det hurrar vi högt för. Men vad gör man på sitt lov om inte sover bort? ajaj fy! john blund e på mig hela tiden, sluta för guuuds skull, jag vill njuta av min ledighet inte sova bort. ne fy!
men som jag brukar säga (sällan) bättre två elefanter i öronen än en myra i näsan, eller hur?

ÅH julia is the best. I will never forget!
julia - fasiken va det kliar under min arm, åh men åå
Hon kliar sig lite smått hysteriskt under sin armhåla
jag - oj ah fan va jobbigt
julia- mmm
Hon tar upp handen lite stilfullt och sätter den under nästippen, jag kollar snabbt konstigt på julia
julia- oh haha men det kliade faktiskt under armen
Jag- HAHAHA (resten av kvällen)
somliga har komiken i blodet, somliga NOT. Men jag mådde bra av det!

haha kollade runt i lite bloggar precis, fråga mig inte varför men som sagt john blund har blivit min vän så inget förvånar er väl längre?! iaf då såg jag att en hade bloggat Bomfunk MC's video till Freestyle. och jag kände genast för att göra desamma. Tjena vilken nostalgi kick. Kommer ni ihåg mellanstadiet typ. Nee minnen d...




Yes men nu ska jag säga hejdå, men jag avslutar denna dag med att säga att tiden den går, och det är inte mycket jag får, för snart jag mamma är och ÄVEN pensionär!

godnatt gottfolk ( like andrea says ;) )

okej

jag mår illa!

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0