Sommar?!

Cant you see that its just raining
Aint no need to go outside...
But Baby, You hardly even notice
When I try to show you this
Song is meant to keep ya
From doing what your supposed to
Like waking up too early
Maybe we can sleep in
Ill make you banana pancakes
Pretend like its the weekend now

Tröttsamt, har för en gångs skull semseter nu i 6 dagar, men då ska det självklart regna! det finns så mycket saker man bara vill göra när det är sol och varmt, massa ideer, men när det är kasts väder känner man faktiskt inte för att göra något alls typ! Hade lika gärna kunnat jobba istället, men men får väl acceptera att det inte är någon sommar hos oss i år!

Jobbade för första gången på worldclass i stan i söndag, och jag säger bara HERREGUD! 50% av alla som kommer är hotel gäster som bor på radison sas. vissa av dem har vip-rum som gör att det får bada+träna gratis hos oss. men 80% av gästarna har inte det. Antingen skriver vi upp va dem blir skyldiga oss på deras rumsnummer eller så betalar dem. det låter kanske väldigt enkelt och rättvist just nu i era öron, men NEJ! det finns så många otacksamma och snorkiga gäster som inte förstår varför de ska betala eller varför deras barn inte får springa på banden eller varför de inte får någon gratis handuk eller varför vi stänger klockan 6 på helger!
det kom ner en hel engelsk familj fem i 6 i söndags när ja jobbade, å de ville bada, så ja sa att vi stängde klockan 6 och att det inte var någon större ide för dem! då fick jag sjukt dumma ord tillbaka och elaka blickar. De skällde typ ut mig för att vi stängde så tidigt å han ba alla vill ju bada runt 6 varför stänger ni då? hur trött blir man? jag ville bara strypa han... men det var endast i tanken!
och hur kan man med att checka ut när man är skyuldig oss 200:- för bad och träning? fy fan...

Annars har jag haft en ganska lugn start på min semester! träffade en grymt trevlig en i lördags, det gjorde faktiskt min dag/vecka. Hela dagen flöt på och allt blev så skönt och bekvämt, japp det var en dag som jag kommer ha i tanken ett tag till =) det finns vissa saker som stör mig med det just nu, men det lööser sig väl, det är bara lite synd!
Mormor är här nu, eller i Åsa med mamma å pappa! ska nog försöka ta mig ut till landet ja med imon kväll efter jobbet! hela familjen är där nu, Sara, Anders, mamma, pappa å mormor =) hur mys som helst, kan nog behöva det tro ja!!

Har fått koreografin för Funkykidz nu så känns hur laddande som helst! jag kan snart hela 4-5års koreografin. Jag bara längtar tills vi sätter igång snart! saknar barnen! jag träffade ett barn som jag haft nu i två terminer å hennes mamma på stan häromdagen, å det va en ren lycka baara! Hon bara sprang fram till mig å sa CARIN!? å så sa hennes mamma att hon pratar jämt om funkykidz å att hon vill börja dansa nu!
Jag har börjar känna mer å mer hur tacksam jag är för mitt jobb, verkligen! jag kan ibland känna ett grymt sug bara till att få gå till jobbet! har aldrig träffat så mycket trevligt folk som jag gör där, blir alltid glatt bemött! =)

nee men ska nog ta å dra mig nu men ha d fint!

Pusss

=)

Heej yoo!

Vilket stöd martina, taack känns bra att jag skriver för någon iallfall =)

Idag har varit en ganska lugn dag. Jobbade från kvart i 9 till 1 idag på worldclass i stan. Shit helt annurlunda från masthugget, jag blir rädd där. Men samtidigt är det en stooor utmaning och jag är nöjd att jag antar den, för man kanske inte kommer någonstans i livet annars? vad vet ja !
Ska dit imon klockan 21.00 för att lära mig stänga, haha sjukt konstig tid men det ska bli intressant men SVÅRT!

Sen efter det träffade ja lollo å maria i stan, men med maria blev det en kort stund för hon åkte hem sen strax efter. Gick en stund på stan med lollo sen. Hittade mig en bikini faktiskt, så känns frächt när solen ändå är så varm liksom. :) hann t.o.m ta en kaffe med Andrea å Sofia så det kändes trevligt det med må ja då säga! hann knappt va hemma en halvtimme innan jag drog ner till gymmet. ÅH det är så skönt... jag bara älskar miljö, ta mig aldrig därifrån...

yeye ska nog sova snart, ja å maria tänkte ta lunch pumpen imon så d blir nog kalasiiit !!

men ha det fint mina vänner...

PUSSSSSS

:D

MUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK (L)

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0