hmm nått är fel!

     


Den nya låten Dunka mig gul och blå som har spelat hela sommaren nu har fasiken snott melodin ifrån Jack johnsons låt F-Stop Blues!
va e det hääär, är det någon som upptäckt det? får man göra så? hmm inte vet ja...

ville bara visa så ovanför har ni jack johnson och dunka mig gul och blå. Lyssna så får ni höra!

Roligt!

Jag kom och tänka på denna idag, den är ju bara så himla skoj! haha å så klockren. Låten är ju så himla mysig och videon kan va den bästa som gjorts ju. Kolla får ni se! :)



Min syster åkte hem i måndags. Fy fan... jag älskar verkligen min syster och det känns hemskt att vi verkligen ses så sällan. jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan mina syskon egentligen. yes verkligen det bästa jag har!
nu när Sara har varit hemma så känns det så skönt, verkligen en som man kan prata med och som faktiskt förstår, var länge sen. Å direkt när man känner i livet att åh fy va ja trivs, så åker hon hem. Blää. men hon kommer hem igen, vid juul :D nedräkningen har börjat!

Idag ska ja å min broder laga lasange ihop, mys! vi är bäst på det så d ska bli hur gott som heeelst!
Idag har jag, pappa å min syster namnsdag också :D:D Per! Per heter min pappa å jag och min syster är döpta till Persdotter så hurraa för det!

neeaa men nu ska ja nog ta å spela lite gitarr, ha d bra!


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0