everything will be alright...



Hittade en helt underbar variaton med Lifehouse och låten storm. Denna låten berör mig helt och hållet och har dessutom alltid varit en av mina allra  bästa favroit låtar, lyssna bara på texten och sedan hur han sjunger den... otroligt

sunday!

alltid lika svårt att komma på någon fin rubrik tycker jag, så för er som alltid tycker ag skriver för tråkiga sådanna kan väl skriva en trevlig kommentar på förslag!

just nu gör jag inget mer än pratar med julia på msn, å d är faktiskt inte så ynkligt för det är riktigt trevligt! händer inte så ofta så jag tar vara på det : ) Vet ni vad min mamma sa som verkligen jag ska börja ta till mig?!
Det är ofta vi tänker tillbaka på förr och pratar om hur kul man hade eller berättar om fina stunder man haft, sen så tänker vi också på vår framtid... vad vi ska plugga eller vad vi vill göra om 10 år och massa. Men vi stannar sällan till och tänker på NU. Man ska börja uppskatta för man vet ju faktiskt inte vad som händer imon, och så kanske man blir arg på att man bara lät gårdagen flyga förbi.. det är viktigt att göra det! så det ska jag ta tag i här och nu!

det gjorde jag ändå igår! hade en grymt bra dag.. först så myste jag med vännerna hos maria och såg film, haha å skrattade åt michel filmen :) sen gick jag hem och vid typ kvart över 6 kom joel och hämtad emig för att senare bowla! Vi bowlade med Joels vänner Martin och hans tjej Angelica. trevligt och bäst av allt jag vann ;) ( apploder) sen så köpte vi med oss sushi och åkte hem till Joel och såg film (L) kunde inte blivit bättre...
vi fick dock gå upp 7 i morse för att han skulle åka till karlstad men men... det gjorde inget för jag hade tänkt på Nu:et dagen innan : )

Fredagen 25 jan
Jaaa hurra! i fredags firade Andrea och Maria sina 20 år tillsammans. Det vart kul och lokalen var perfekt. hoppas ni hade en kalas dag och känner er firade till tusen, för jag hade iaf kul! det är ändå häftigt 20 år, otroligt och ofattbart... ni ska vara stolta! eller kanske inte var rätt ord men men haha... jag e iaf glad att ni finns och tack för att jag fick komma! Grattis maria i efterskott å grattis andrea i förskott som fyller år 30 jan : )

juste jag i torsdags å i fredags var jag ju inne och "uppträdde" i nordstan. Körde lite bodyvive i 4 min haha det var kul men väldigt simpelt! Joel å mamma var där å kollade i fredags (L) det värmde, sedan efter det tog vi en mysig fika.. det var en bra dag!

  


imon e det en ny vecka och en ganska händelserik sådan med! på tisdag ska jag köra mitt allra första pass i Bodyvive ensam. Dessutom mitt första pass jag håller för vuxna, jag kommer att dö, haha. Jag kan typ koreografin nu men har ingen aning om vad jag ska säga, men men d kanske kommer! Sen dessutom så sätter vi igång med funkykidz om en vecka söndagen. och jag har inte övat in något alls, har ju bara haft Bodyviven på huvudet.. men iaf har ju lite mer tid på mig att öva in den men ändå... orkar inte säga hej till den nya veckan än... vill inte att denna förövrigt tråkiga söndag ska ta slut! NEJ... och det blir ju inte bättre för att det blir mörkt redan typ vid 5. Idag som var en såån fin dag fick jag bara lov att njuta av i dryga 4 timmar, e inte det tragiskt? haha...

jaja det var väl allt jag hade att åstakomma idag och dessutom fick ni ett smakprov på vad som väntas i mitt liv nästa vecka :) hoppas ni tittar in framöver...




hejhopp :)

Söndag!

image122


Hej hej!
Då var snart denna veckan slut, hjälp asså...  va det har gått fort! men det känns skönt samtidigt att börja på en ny vecka, för då är det ju snart helg efter det! hiih.
En helt över mys dag idag... Vaknade inte förren strax efter 12, å det var så skönt, men jag blev dock lite stressad över att redan mycket av dagen hade gått menmen. Träffade lollo 2 i stan för att titta lite på stan, haha vi provade massa fina klänningar men vi var nära på att inte få av oss nån av dem för att vi hade försökt tränga i oss varsina 34or :) men tillslut efter bådas hjälp och lite små skrik så fick vi av dem, PHUE!
Sen som vanligt blev vi hungriga, så vi åkte upp till avenun för att se om vi kunde luncha någonstans. Vi hamnade tillslut på Hard rock vilket blev hur mysigt som helst! :D vi åt  och tog sen en kaffe efteråt. Och vet du vad vi mer fick? haha två varsina rosa ballonger! hör och häpna... det var sådana lyx ballonger med helium i. Å det första jag tänkte på vad att jag bara måste testa att blåsa in all luft för har aldrig gjort det :D
så efter vi ätit klart gick vi båda in på toaletten för att testa haha å det var jätte kul, kändes konstigt men nu har jag testat det med! :)

nu är allt i ordning i mitt rum med hann aldrig ställa orning sängen i går så gjorde det nu och känns redan mycket bättre. Mitt rum är super svårt att möblera, men men..

min bror fyller 23 på onsdag, hihih grattis i förskott bror!

ne nu känner jag att det blev brist på saker att skriva så jag avslutar inlägget här!



 


you always in my mind

Lördag!

Jag vaknade upp imorse av att jag trodde mitt fönster hade gått sönder, det tjöt och smällde. En oroande känsla döck upp och jag gick upp för att titta, men insåg ganska snabbt att fönstret var okej... Det var bara vinden som var så stark. STORM!
Va i helvete skrek jag för mig själv, för nu var jag ju vaken och klockan stod på 08.30. Jag som skulle sova till sjag vaknade... suck!
men men Första helgen på gud jag vet inte vad som jag är ledig, hur gott som helst! och så här kommer det vara nu för jag jobbar mån-fre! yeees...

jo om vi ska prata om stormen så var det riktigt läskigt igår på jobbet. Helt plötsligt när jag stod och skrev på massa brev i reseptionen kom det en kylig vind, jag reagerade ganska segt men efter ett tag lyfte jag upp huvudet å såg att vår ytterdörr hade blåst upp. Föst tänkte jag men gud ingen som stängt den?
så jag gick fram till den och försökte stänga den, men jag kunde inte... vinden var så stark och mitt hår började blåsa åt alla håll. och dörren är tung så det är sjukt att vinden kunde lyfta den... fantastiskt.
Sist då GUDRUN var i vår stad var den dag då vi skulle fira Marias 17års dag. Vi skulle ut och äta på Hard rock. Men eftersom de varnade på nyheterna att man inte skulle gå ut pga all fara så blev det inte så, väldigt trist... men det vart mysigt iallafall!
 

image120


Japp på torsdag 13.00 och fredag 13.45 ska jag och min kollega Jessica stå på scenen i Nordstan och representera Worldclass :) Vi ska göra 4 min bodyvive. Lite tönt varning för Sats kommer me vara där och göra nått på scen, förmodligen någon form av funk/dans uppträdande medans vi stylar med vår Bodyvive, haha... jag dör! det får väl gå som det går...

Om strax en timma så ska jag å Maria på promenad :D i slottskogen.. det var ett tag sen nu så det är på tiden. Hoppas vi inte båser bort bara eller ett träd faller över oss... men men om så skulle hända hade jag ju iallafall maria vid min sida :D tryggt...

jag har blivit helt kär i en låt som finns med i bodyvive programmet... en gammal låt som jag faktiskt aldrig hört innan men den e jätte mysig... ni måste bara höra :





jaja men nu ska jag nog ta å flytta om lite i mitt rum... för jag sover inge bra när sängen står som den gör nu! ha det fint och blås inte bort snälla ni!!

Herregud

Jag läste precis min statistik här på bloggen, 27 läsare idag?!! vad händer med världen? haha

jaha..

Hej igen kära läsare ( 3st haha )
då var allt igång igen, vi har kommit en liten bit in i januari 2008 och snart e det bara 11 månader kvar tills vi ska fira in det nya året igen... hel knas att tänka så men nu gjorde jag det :)
jag börjar bli lite sådär osäker på vad jag egentligen ska göra med mitt liv, ständigt detta tjat men det är väl ändå viktigt... jag har ju det hur bra som helst nu, kanske lite för bekvämt. men samtidigt gör jag ju något som jag verkligen trivs med så jag vet inte.. får bli en karamell jag får suga på lite till!

Åh jag hatar min ipod... batteriet räcker ju typ 2 dagar sen vill den inte va med längre! och det finns inget värre än när man verkligen hade tänkt lyssna på den å så dör planen... va gör man då?! ja då går ju allt åt pipan! motivationen till att gå ner å träna, sätta sig å läsa eller tex göra shuffel frågorna. haha men det är faktiskt kul för er som inte gjort det. Läste om det på Julialarsson.se  (vilket också är en mycket trevlig blogg att rekomendera måste jag tillägga) för ett tag sen

Man ska sätta sin musik på shuffle och sedan svara på frågorna. Varje låt titeln blir svar på frågan... det är kul att göra lite då å då. Jag brukar använda min ipod för detta... och då blir jag ledsen när batteriet inte är med!

How are you feeling today? Jack Johnson - fortunate fool
Will you get far in life? Incubus - drive
How do your friends see you? Jason Mraz - no stopping us
Will you get married? My chemical romance- i'm not okay
What is your life's themesong?  Counting crows - Mr . jones
What is the story of your life? Joey negro - Make a move on me
What was high school like?  Alicia keys - No one
How can you get ahead in life? Nelly furtardo - Let my hair down
What is tomorrow going to be like? Jack johnson - it's all understood
What is the best thing about your friends? Gavin degraw- chemical party
What is in store for the next weekend? Nelly Furtardo - Wait for you
What song best describes you? Petter- Storstadsidyll
How is your life going? carnival - Not over yet
What song will play at your funeral? John mayer - stop this train
How does the world see you? Lars Winnerbäck - Elegi
Will you have a happy life? Nelly furtardo - in God's Hands
What does your friends really think of you? Jack Johnson - Good people
What song describes the person you're attracted to? Vincent - Don't hate on me
What message would you like to tell the next generation? Markoolio - ingen sommar utan reggae
Do you have a deep dark secret? Bob Sinclair - love generation
Do people secretly lust after me? Jack Johnson - mediocre bad guys
How can I make myself happy? Jason Mraz - the boy's gone
Will I ever have children? Damien Rice - cannonball
How will I be remembered? Special D - You
What is my signature dance song? Carl Henry - Perfect

så blev det idag =)


Vilken vecka jag haft egentligen utöver mitt snack om ipoden, haha jätte kul blogg jag har!
jag har varit på Bodyvive utbildning fredag-söndag. Väldigt roligt men väldigt mycket information. Ska bli kul att börja instruera vuxna nu faktsikt, en helt annan omställning från att ha instruerat barn nu i 1,5 år. Och inte mer med det... på fredag ska jag och min kollega hålla första klassen, HJÄLP! men det kommer säkert gå bra.. man får inte ha för höga förväntningar på sig själv bara, för då kommer det bara att kännas hur surt som helst efteråt. Men iaf hur trött å seg jag en var så slutade veckan med en mysig middag på Vinopasta med joel :) det var perfekt...

sen började veckan kanske ännu mysigare, med att jobba till 2, sen fick jag träna in bodyvive till 4 sen så hämtade Joel upp mig för att senare se film hemma hos honom... yes vilken dag :)
just nu är ju verkligen glad... och det finns nog många orsaker till det, men just en är extra och det vet du redan om!

yes yes... vad finns det mer att tillägga? JAG E LEDIG I HELGEN!!!!
och inte nu på fredag utan nästa den 25 jan så ska maria å andrea fira sin 20 års fest i Masthuggslokalen :D ladda ladda ladda! föresten för er som inte vet fyllde maria 20år för en vecka sen, ja vet hon blir bara äldre å äldre men vackrare å vackrare :):)

ne men vänner, ha d så bra så ska jag väl uppdatera mig lite offtare!

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0