denna dag

jag försökte bara att blunda hårdare och hårdare, men nej, jag lyckades aldrig försvinna. Jag räknade till tre och hoppades på att jag efter 3an skulle att ha förflyttats till ett helt annt ställe, med helt andra människor och en helt annan känsla. OHH jag blir så trött. Vinden var elak idag, likaså regnet. Vad vill de oss? jag kom ingenstans, jag stod kvar... jag, mitt paraply och regnet.
sur på allt och alla, denna dag ville jag bara slänga bort och invänta nästa dag. Men vem säger att morgondagen kommer vara bättre? ne ingen, det finns ingen som kan utala sig om morgondagen och det är tur...

men mitt upp i all denna skitdag lyckades ja se LJUS! kommer kunna leva på detta ett år om inte mer. Det var som att ni ville trösta mig :) gick från skolan och hem men orkade tillslut inte hålla emot de starka vindarna så stannade till vid järntorget och tänkte ta bussen hem. Vem står inte vi busshållplatsen då? Min typ största kärlek eller nått. Mikael Persbranth :O:O:O jag dog. Ni som känner mig vet väl att jag  är hyyyper kändiskåt också. Kändes dumt att ta upp mobilen å ta ett kort. Men det va det enda ja ville göra just då. Han e såååååååå snygg å så känd i mina ögon. Höll på att tappa andan. Han höll ett barn. mmmmmm nu ska ja gå å drömma om Mikael (L) han e en riktig man han ;)




jaja ha en fortsatt bra dag alla

Im sick and tired of this shit :S

lyckliga dar

Måndag

Mysig dag idag. Var i skolan, hur segt som helst. Jag förstår inte hur man kan sätta en webb-design kurs från 9-11 en måndag. dessutom e det inte bra att sitta framför en dator 2 timmar, jag blir iaf helt snurrig! ush...

Mmm vår väder idag. Allt var så fint. Satte mig på vagnen efter skolan och åkte hem till leon. jaaaa va trevligt det var att se dig igen må ja säga, en liten hälsning till dig =)

jobbet idag var segt, åååååh hjälp mig typ. Funkykidz sätter igång på söndag, vågar jag verkligen göra om allt igen från början? får se hur det går, jag måste bara lyssna mer på mig själv å ta för mig, barn är jobbiga.

har kännt på mig nått det senaste, åh jag vet inte vad det är. Jag vill veta vad det är. ÅH det är så jobbigt att man inte har nån kemi med sin egna kropp just nu. Varför kan du inte tala till mig istället? allt blir så mycket jobbigare om man jämt ska behöva känna efter och försöka förstå vad som är fel, du vet om det, så snälla tell me!

111848-40


Every corner, every city
There's a place where life's a little easy
Little Hennessy, laid back and cool
Every hour, cause it's all good
Leave all the stress from the world outside
Every wrong done will be alright
Nothin but peace, love
And street passion, every ghetto needs a thug mansion

2pac

fel


lyckliga dar


Fredag kväll!

Red hot chili pepper - snow



Längesen jag skrev, tänkte att det kanske var dags att uppdatera sig/er lite. Yes!

Vilken dag, mm åh herregud. Vet inte ens vad jag gjort idag, kanske jag gått i sömnen eller kanske inte. Jag börjar bli lite rädd, inte ens om jag håller för mina öron och ögon så kan jag somna innan 12 på kvällarna. Har även hänt att jag ibland vaknar upp, känner att åh e det morgon? samtidigt som ögonen tittar på klockan som visar 04.00.... hopplöst! man vrider å vränder på sig och försöker somna om, bara för att man vet att man har 3 timmar kvar att sova så går det inte, nej utan det tar ca en timma innan man kan släppa på allt och somna om. Dem 2 sista timmarna = 10 minuter. Bara för att jag var vaken mitt i natten så får ja lida på månarna, det e inte rättvist!

Jag ber om ursäkt, ni kanske alltid tycker att jag ständigt klagar på allt å alla eller att jag jämt kanske bara skriver neggativa saker i min blogg. Men vet inte varför. Det är typ mycket lättare att beskriva än det är att skriva om lycka. Lyckan känns svår. Känns som jag inte riktigt får prata om den, för då försvinner den lika fort som den kom typ. Neee så d får va såhär tråkigt, jag e nog faktiskt ganska tråkig!

är det sant att man bara lever en gång? det e svårt, för om detta e min enda chans, varför tar jag den inte då? åh blir ganska sur på det faktiskt. Det är kanske lätt att säga nu, men imorgon kanske det är en helt annan sak. samma sak som att ena dagen kan det va sol, men dagen efter kan det va regn. Alltid ska det jämt finnas en motsats, frågan är vilka av de som dominerar?! är det lyckan eller hatet? ljuset eller mörkret? ibland önskar jag att du stod breve mig istället för ingenstans...

Kom fram, nej kliv bak...
ta för dig, nej ta tillbaka...
krama mig, nej snälla släpp!!
prata med mig, nej va tyst...
det är nog bäst att du är tyst

för det är i tystnaden som jag trivs
i tystnaden ser jag varken hat eller verklighet...

fortsätt dröm...

Det är fredagkväll och här sitter jag. Istället för att få ångest så känner jag ett ganska trivsamt lugn. mysigt! ska fika med maria imon å d blir nog utgång imon med, KUL! behöver det efter denna grymt sega vecka. Ofattbart! oh yes...
cool ha en fin kväll alla, eller liv kanske ja ska säga iom att vi bara lever en gång, Carpe diem!

mina 3 sista ord få bli

jag är stark ;)

Söndag (L)

When they push when they pull, tell me can you hold on
When they say you should change can you lift your head high and stay strong
Will you give up, give in, when your heart's crying out that it's wrong
Will you love you for you at the end of it all

Now, in life, there's gonna be times when you're feeling low
And in your mind insecurity seems to take control
We start to look outside ourselves for acceptance and approval
We keep forgettin' that the one thing we should know is


111848-39

Ojoj, Mycket tjaaat!

Shit har nån konstig känsla just nu. Det känns som att jag går runt och väntar på något som jag inte vet vad det är, eller när det kommer att ske. Vad är det? det känns som att det är lyckan som knackar på, men att jag inte öppnar dörren, vågar jag inte eller är det så att jag inte har tid? Har seriöst kännt att jag lever i dejavu hela tiden typ. Mina dagar ser konstant samma ut varje dag. Det är ju nästan löjligt. jag ser t.o.m samma människor varje morgon då jag går till skolan, samma tid, samma ansiktsutryck, samma väder. Jag blir så trött, trött på mig själv.

det finns så mycket som ja skulle vilja skriva ner just nu, men kan verkligen inte få ner det i ord typ. Denna veckan har gått för segt, jag vill att den kommande veckan ska gåå jättefort. Jag vill sluta vänta nu.
Åh, var ute igår btw. Grymt kul faktiskt. Förfestade på flame (L) haha. Alltid lika kuul. Sen drog vi vidare till Respekt. Det var jätte trevligt. Men kvällen slutade lite konstigt. men det kanske löser sig, det e knas i umgänget nu... hoppas på att d blir bättre, och dessutom alla andra problem.
jaja ska äta nu men skriver mer ikväll!!!


Jag insåg nått igår kväll/natt.... ♥


rysning

http://www.streamio.se/Play?projectId=1627

Jag vill vill vill dit...
får seriöst rysningar !! ÅRE (L)

jahaaa

bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
åt denna dag...

det ända som var kul var att kassan stämde och att deet gick bra att stänga idag på jobbet. det ända... fy fan!


take me out of here...

Pust!

Vilken konstig dag. Eller dag vet jag kanske inte, vecka eller nått sånt. Det har iallafall vart annurlunda. Hade Religionsprov idag. Ett prov som jag haft i tankarna under hela lovet, men som jag egentligen aldrig vetat vad provet skulle vara på. Jag pluggade inget på lovet. Men ändå hade jag ingen ångest för det, jag kände inte den pluggstressen, inte ens igår då jag hade fått informationen och alla papper, inte ens i morse när jag gick till skolan kände jag nån nervösitet inför provet, varför inte?
Har aldrig suttit innan ett prov och kännt mig så oförberedd som jag gjorde idag, men samtidigt hade jag aldrig tankarna på att smita, har aldrig vart såhär avstressad i hela mitt långa liv, det måste ju vara snågot fel?! Men konstigt nog, nuväl jag fick provet i händerna och två häften att skriva i var det som att min hand släppte loss, hela jag släppte loss, jag bara skrev skrev skrev. om vadå? vet inte.... det visade sig att det gick bra. Och måste bara säga att har aldrig kännt mig så här lugn i hela mitt liv, och JA vad skönt det är. jag brukar känna en sån enorm lättnad efter ett prov, men idag känns det inte så, d känns som att jag bara gått in i nått vitt moln, och bara passerat utan att kolla bak. Skönt!

Jag måste bli piggare. Det är sjukt hur mycket jag sover. Så fort jag får chansen så lägger jag mig ner. Ska börja äta vitaminer, yes i will dooo! =)



Kom hem...





Plugga!

Plugg, shit det har vart helt dött i mitt huvud i snart en månad, jag måste komma igång VAKNA! Det har kännts ganska bra idag. Känns som jag vaknade upp idag. Gjorde faktiskt  PEL läxan idag, och satt dessutom kvar och pluggade på religionen idag i skolan. Nu ska jag ta tag i det, banne mig! =)
Lite så att mna får pluggstress. Ikväll speciellt måste jag plugga skitren ur mig, religions prov imooon juh! :S yeye.... ska sticka till jobbet nue, skriver kanske mer seen!!

111848-38

Kära syster!

Hahah min syster, den blonda! vad håller hon på med? men det e såå kul.... saknar henne! kolla! Dem gjorde denna videon till en Tjej som fyllde år i Danskompaniet... dem e duktiga ändå, men d e min syster som sjunger, inte jätte rent hahah!

http://www.youtube.com/watch?v=9kY09gDqHJk

Myys!

Vilken helg, ojoj. Har knappt haft tid att andas. Jag ger mig själv ingen egen tid, varför inte? jag vet inte själv faktiskt! önskar att jag gjorde det. Veckan gick fort, men tiden gick väldigt långsamt. Väldigt konstigt om jag tänker efter men så kändes det iallafall. Det var som att man verkligen inte ville vara i skolan denna veckan. Stenen som man haft i magroppen föll ner och man insåg plötsligt hur mkt man faktiskt har, illa! varför är det alltid så? man får alltid känslor som tex att man kan allt, eller man inte har nått i läxa eller så när d e lov, så fort man är ifrån skolan så glömmer man. Det är läskigt, men jag har fattat att det är så jag fungerar. ush!

Har jobbat varje dag denna veckan förutom i lördags, typ därför jag inte fattat att man ska andas med näsan eller munnen och inte hjärnan. det är förvirrande. Haft så mycket att tänka på också. Stängde i fredags och åkte sen hem till leon. Det var faktiskt en ganska bra avslutning på veckan. Sen slutade lördagen med en ur mysig fika med vännerna, åh när jag är med er är d som att andas bomull, mm jag tycker om det. Det är när jag är med er som jag känner att jag har hår på kroppen och inte luft (L)

Jobbade från 9 till halv 7 idag, AH hur låångtråkigt som helst. men fick min belöning med maria på kvällen, en lååång promenad i slottskogen, jag tycker om d, d blåste, men d var skönt... det är alltid lika trevligt!

Det var som jag sa innan till maria, jag tycker att 2007 startat helt okej. Jag är väldigt skrockfull och tyckte i början att d var lite läskigt att gå in i det nya året. Ett ojämt nummer, men jag ska sluta ha dem tankarna, jag ska se posetivt på det. mm det ska jag. Carin ta för dig av det du får... det har jag sagt två ggr till mig själv idag, och jag måste väl lyssna på det nu när jag säger d sista gången för idag, Lyssna på dig själv carin... ( jag lovar er, jag är inte schizofren, eller tror inte det iallfall)


111848-30


det är ord som berör...

...

Musik


Underbart...

111848-29


Jag njuter av den tid jag lever i nu....

ont..

aj, mina öron gör ont!! en låång dag, jag vill bara sova nu, men d gåår inte. Vet inte varför. jag vill inte sitta här, jag vill inte vara vaken, jag vill inte...

hjälp mig nån!

We belong together

Det regnar, det är grått ute, tiden går långsamt. men idag har jag ändå bara tycks sett lyckan! =) det känns konstigt, kan inte få ut i det ord, vet inte hur jag ska utrycka mig, mer än att du gör mig glad !

Dagen har gått långsamt. Italienskan i morse var ändå rätt skoj. fick chans att prata med dem i gruppen, typ aldrig gjort d innan... haha! ne men segt, idag började jag 8 och slutade 9 =/. Gick hem och sov till 12 skööönt, tills jag skulle iväg till skolan igen kvart i 2 för min sista lektion. Taskigt schema i know!

Åh theresa nämnde idag att hon kanske skulle med till magaluf i maj :D jag håller sååå tummarna för det! Nu är vi bara 4 st, d skulle va så kul om vi var fler. shit vad jag längtar ändåå, mm värme, det bästa som finns! Det är ändå sjukt hur mörkt allt är nu. Himlen, huden, själen. Det är lätt att hamnar i en svacka, iallfall har jag varit mycket nära. Det är nu det begårs mest självmord, under denna tid. och det är läskigt faktiskt. Pengarna kom den 28 dec, mellandags rea, nyårsafton, utgång.... 4 januari, inga pengar kvar! tror det är många som sitter i den situationen. Allt kanske känns hopplöst och inget ljus rör våra ögon. Men det är Sverige, och vi har själva valt att bo kvar här... Jag trivs här, just nu vill jag ingen annanstans än att få vara här kvar i mitt kära hemland!

111848-10


Gavin Degraw - We belong together ♥

Maria 19 =)

grattis min kära vän, 19 åååååååååår (L)


111848-28

alla utom jag

just sett bortspolad, reser mig lite halvsegt upp med sömniga ögon, kollar ut genom fönstret, REGN, utger en stor suck och drar snabbt ner rullgardinen. hur kan det vara vinter? det ända jag sett d senaste e fan regn, och orkar inte det. varför ska vi vara så elaka mot vädret? det är bara tårar, hela världen gråter av sorg, vi vill ha snö, jag vill ha snö...

Var på bio idag. Såg deja vu! shiiit den var så bra. Jag fick ryyysningar, verkligen en 5a av mig. En sån film man bara får se en gång typ. annars förstörs den. det var iallfall mys, synd ba att jag ska upp 09.00 och jobba imon :/ annars hade jag följt med till Respekt, men jaja. d va mys så länge d vara! ♥

det verkar som att allt kanske löser sig tillslut, blir glad om det gör.. det har vart lite hipp som happ det senaste, men det är ju som man brukar säga trots allt... det löser sig med tiden...


111848-27

111848-26111848-26111848-26111848-26111848-26111848-26


saker och ting förändras!

shit vad är det som händer? vad är det som håller på att hända? nej jag vet inte, vi vet inte!

luften vi andas lyckas aldrig formas till ord, vågar vi inte? jo men luften stannas av en mur. Jag orkar inte att det ska vara såhär, så dåligt, det är det faktiskt. Det handlar om känslor, och känslor ska man behandla med respekt. Desamma gäller vänskapen. Ärligt det är inget man kan slänga bort eller lägga åt sidan, man förlorar bara själv på det, vi mår inte bra av det! Inte ens en tanke på att ett betende kan såra, nej för antingen lever man i skuggan eller så står man mitt i, mitt i sveket. Nej jag tycker iallafall bara att det är lite dålig stil, jag återgår till min rubrik: Saker och ting förändras. Jag vill ha tillbaka det gamla, jag tror vi alla vill... eller?

det är knas...

ska fira min maria på söndag (L) längtar!


you know what you want....


Neeej för jag veet inte längre. Varför går jämt allt i vågor, Allt. Ena stunden är man lycklig, ena stunden ledsen. Ena stunden mår man som bäst, andra som sämst, Ena stunden en dålig magkänsla, ena en bra balans i kroppen. Jag blir så trött på det. Kanske därför jag sovit så såligt det senaste, jag orkar inte med mer sånt just nu... jag vill bara ha lov, kan jag inte bara få ha det då?

tre har alltid varit mitt lyckonummer, varför vet jag inte. Idag är det bara 3 dagar kvar på mitt lov, betyder det också lycka? eller vad menar man annars med lyckonummer? nej jag är trött, jag bör inte gentligen få vara vaken... jag ser dubbelt, men jag tycker om det... för då ser jag saker som jag egentligen inte trodde fanns, som egentligen inte finns. Jag lever i dimman, och jag vill vara kvar här. Det finns ingen som säger till mig vad jag ska göra. Städa ditt rum, plugga, diska, träna, GÖR NÅTT... nej för allt runt omkring mig är tyst. eller så är det bara jag som håller för öronen, jag tror det är så. För mina öron börjar snart att värka efter alla dar jag hållt för dem hårt, jag vill bara försvinna, det är bara d jag vill, men allt ska vara så svårt, varför ska det vara så svårt att få leva i tystnaden?




jag vill tacka för att musiken finns (L)

Glad

När luften man andas är frisk, när himlen är blå och inte grå, när kläderna sitter som dem ska... Ja då mår jag bra! Är på ett bra humör. Just nu är det bara justin som spelas ur högtalarna och jag tycker om det. Men har det på låg volym, för har hört att om man har på hög musik, då e man arg och man vill bara stänga in sig i sig själv, så jag vågar inte höja, kanske min dag förstörs, kanske....
Det kanske KAN SKE....

En gång på religionen snackade vi om att man oftast säger man istället för jag. Som tex: ibland kan man känna sig så ledsen el. ibland kan jag känna mig så ledsen. Är man rädd för att prata om sig själv? vem är man? e det istället för jag eller vart vill man komma? vart villl jag komma... förvirrande, eller hur?

jag tycker om att skriva här. Jag mår bra varje gång jag får göra det! resa ut allt, jag tror vi alla behövder det... japp det tror jag!

Ska dra nu, ska äta sen ska jag träffa maria för några små ärenden, sen ska vi spinna (L)





some glad morning when this life is over,
i'll fly away.

1 Januari

1 januari 2007

Är det början på något nytt? eller är det bara en fortsättning på det gamla? ja det undrar jag också... Alla nya löften som avges och alla nya förväntningar, allt är egentligen bara luft tror jag!

Iaf hade världens bästa nyårsafton tror jag. Hade inga som helst förväntningar på kvällen. Och jag tackar mig själv för det, för kvällen blev lyckad. Mysig middag hos Andrea, sen kom det mer folk runt 10. Och tolvslaget var dröm haha, ne men det var ren lycka igår/natt.
jag vet inte om jag vågar hoppas, men jag vill iaf att detta året ska bli lika glädjefyllt som 2006. 2006 kommer aldrig tillbaka nu, helt plötsligt ligger året bakom ens rygg, hur? det var bara 2 dagar sen vi alla levde i det, men nu står vi mitt i det, mitt i det nya.... 2007, välkommen!

2007 är ett ojämt nummer, skrämmande. helt främmande... vågar man acceptera att vi är inne i ett nytt år? ja det gör vi, det gör JAG! Gott nytt år på er alla, eller kanske mer God fortsättning! 

111848-29111848-27

111848-25

Let me in...

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0