Medlemskväll!

Haallåå

Japp igår var det då medlemskväll på mitt jobb på masthugget. Massa spännande saker som bland annat Föreläsning med Magnus Hedman, utlottning av spa-resan och såklart frukt och godis haha :)

Ja måste ju säga att det allt pirrade till i magen när taxin stannade precis utaför gymmet och en HEDMAN klev ur och gick raka vägen in till mig i reseptionen. ja herremange vad ska man nu säga? jag som är så jävla töntigt känsidkåt fummlar med min almenacka och hälsar han välkommen. Maria kommer och hon hjälper mig med att byta om (okej?!) haha
sen sattes det igång med föreläsninge. Men jag måste bara tillägga att ett bord med massa frukt, vindruvor och ramlösa stod precis vid ingången. Självklart skulle det också vara en stor stor skål med choklad i. Jag och maria satte oss ner, men kom strax efter på att shit vi måste ju ta ifrån bordet!! vi går upp en och en, tankarna på chokladen börjar ju ta över nu och jag tog först en ramlösa, men sen tog min hjärna över och despirat sattes min hand mer i skålen och grävde efter ett par stycken. haha jaja efter att jag och maria sitter där och föröker gömma alla godispapper som tillslut låg som en hög framgör oss så lyssnade vi faktiskt på magnus hedman. hallå?!
jaa, men nu kanske det inte var den mest lärorika föroläsningen jag vart på men men. Han var behaglig och det var kul att höra hur han haft det under sin karriär och så.

men kvällen slutade inte där, nej nej de som ville fick följa med till berså på eftersnack :)
de som ville med skulle sitta kvar, efter som jag och maria hade suttit som på npålar för att få gå ut så förväntatde vi oss lite folk dit med.. haha människor efter människor började sakta flytta sig ur salen, och tillslut satt jag och maria kvar omribngade av GUBBAR, som kallar oss små tjejer... ne men för att inte bkli för besvikna tog choklad sinnet över och vi ställer oss vid mums bordet och föröker vara så diskreta som möjligt, men helt plötligt blit vi så drastoiska att vi tar varsin stor näve med godis, så stor att det till och med ramlade ur handen å sprang iväg ut ur rummet av ren skamm, hahahahah varför? typiskt...

ja sen så regnade det massa så sugen på att ta spårvagnen la sig som ett svart moln över vårt partysug, men detta täcktes snart utav solsken när några sköna GUBBAR erbjöd oss att få åka bil. Maria av sin extas vinkade till och med till ett par okända killar strax efter vi kört iväg och med ett fånsamt leende över att vi sitter i en bil, en torsdag klockan 22.00 haha. ska även påpeka att de killarnas blick var otroligt chockade och tanken var ju så kul att vi skrattade åt det under hela vägen från gymmet till berså. hahhahah ja d va skoj!

sen fortsatte kvällen faktiskt trevligt och skönt, Jessica med sina drinkbiljetter kunde ju inte vart bättre och sen att magnus hedman även valde att fortsätta kvällen med oss, hjälp haha!
trax efter tolv hade vi drukit några glas vin och mådde riktigt bra, men d va inte nog från min chef neeej, han köper in två flaskor champagne och ger mig å maria massa, men tyvärr blev det att tacka nej maria började jobba 12 idag å jag klockan 1. men Tröäffade min arbetskamrat som var här idag för en PT-kund å han hade kommit hem 5 inatt så d lär ju ha haft d riktigt kul.. ÅH =)

jaja maria jag hade skoj, jaa hihi...

nu ska jag ta å jobba lite mer faktiskt sen blir det en LUGN helg med mys ikväll och jobb med barnen imån å repan på söndag! weho... ha ha

ha d gott

image114

Blogga?

Herregud det är något jag glömt göra faktiskt, eller vet inte om det är rätt ord att använda. Det handlar nog mer om orken och tiden!
Just nu är det ganska mycket som händer... jag jobbar allt mer nu och blir bara tröttare å tröttare!

shit nu när man sitter här känner jag att jag egentligen inte har någon som helst lust att göra det helt plötsligt... haha ledsen men vet faktiskt inte vad jag ska skriva?!

idag har Linus namnsdag... grattis :)

nä men skitsamma jag skriver någon annan dag då det har hänt nått mer roligare...
haha

do you remember?

Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0