Sista lördagen 2007

jaha, då var man här igen då... sista helgen innan vi kliver in i det nya året, 2008..  spännande! fast det är väl som alltid innan nyår att man känner en obekvämhet inför det nya året, jag menar 08 känns just nu knas.. men kommer om ett halvår kännas rätt... hoppas jag! Man bygger alltid upp stora förväntningar inför hur man ska fira in det nya.. men iår har jag faktiskt inte haft så mycket höga förväntningar.. vem vet, det kanske kan bli hur misslyckat som helst om man inte har det heller!

Vi ska i vilket fall äta middag hemma hos Gustav vi tjejer och några killkompisar. ska bli mycket trevligt faktiskt, sedan bär vi iväg till min gamla klasskompis Klara på fest.. det med, mycket trevligt och framförallt spännande... det är där vi kommer fira in i 2008 :)

"följ nu med ikväll så drar vi ut,
woho wohooohohooo
känna natten, tar aldrig slut
whohohohoho"

(från The Pinks - det är sommar)

Igår var en jätte mysig dag! eller fick iofs gå upp 8 och sedan åka hemifrån kvart i nio för att ta mig ut långt långt bort för att göra en grej som jag har väntat med att göra allt förlänge, men skönt att det är löst nu iaf!
men fick gå hem och sova någon timme innan jag träffade lollo då vi tog bussen hem till henne för att dricka te och se Knocked up. jag tycker den är hur härlig som helst! Katherine Heigl är grym... fast hon är bäst i grey´s :)
fick Grey´s boxen i juklapp så kan aldrig få nog, det ända jag ser på just nu :)
sen spelade vi nitendo wii, hihi lollo har precis köpt det, det var kul men helt anurlunda ifrån playstation 3... iaf bowlingen... hann bara testa det för sen blev jag körd hem av pappa, mycket snällt vill jag påkeka! för jag hade verkligen 0 lust att ta mig hem ifrån Grimmered i det vädret, ursh!
sen blev det en mysig fika + promenad på kvällen!
när jag kom hem la jag mig bara ner på soffan och somnade framför ett avsnitt av greys!
Men det var nog bra för då är jag pigg och glad idag på jobbet, kanske ni tänker... men tvärt om! jag e helt död, vet inte hur jag ens ska orka 4 timmar till och 8,5 timma imon.. eller?!

yeye pratade precis med en kille som precis ville ha hjälp med lite kostråd... han ville veta vad han skulle göra för att gå upp i vikt! jag blir så arg på att jag inte kan svara, för vill så gärna... dessutom är det mycket av det jag är intresserad av! vill gå en kostkurs utbildning.. så nu blev jag motiverad till det och ska nog ta tag i det till våren!

ja vad finns det mer att  berätta?!

jag vill kunna prata rakt ut ibland, bara säga exakt det man vill och kan säga
men ibland så funkar inte det, då blir man alltid missförstådd... eller?
så tänker iallafall jag... och även fast man inte vill, så tror jag det ligger en viss sanning i det!
som ett exempel när du sitter i skolan och du känner att du verkligen inte har någon som helst lust med att vara där just då, och att du istället kanske vill upp och dansa eller kanske att du vill räcka upp handen och säga att du tycker du är bäst på fest.. alla tankar du har som du kanske egentligen vill säga... men som aldrig accepteras av verkligheten?!
det är svårt, för ibland känner jag inte ens min verklighet, då blir det svårt!

men jag ska, snart.. säga exakt det jag tänker och känner... det kanske få bli ett löfte!

Gott nytt alla och hoppas ni får en fin nyår!

Byee


Dan före doppare dan

Ja tro det eller ej men imorgon är det jul igen! Helt otroligt... Och jag fick självklart oturen att jobba idag, då man egentligen bara ska va hemma och slå in paket, komma på rim och dricka glögg. Jag förstår inte varför vi ens har öppet, jag har jobbat i snart 5 timmar oc har haft drygt 6 stycken som tränat här, jag dör snälla kom hit och uppehåll mig!!

jaha vad har hänt sen sist?! jag har haft väldigt mycket ledigt så det har vart skönt! Jag och Pappa kom faktiskt iväg till Trysil förra helgen. Två åk dagar blev det, men dem var hur sköna som helst! -13 i centrum och +5 på toppen.. haha helt sjuk känsla! nu längtar jag så till Val Thorens vecka 12 med Maria!!! yes yes yes



asså ibland undrar man ju... jag brukar säga åt mig själv att andas, tyst för mig själv, just vid de tillfällen man inte kan tänka på nått annat än tystnaden. och det är obehagligt. Herregud andas in, andas ut, andas in.... men jag blir bara varmare å varmare! helvete...
men en rolig sak är att jag är nog inte mindre normal än du.... : )

Idag kommer min syster hem :D jippi! hennes flyg landar kvart i fem, men kul att hon åker hem igen den 26 dec, så får njuta av den tid jag får!

Jag och Lollo var ute i fredags. eller ute?! haha vi åkte till bryggeriet för att förfesta där, men vi lyckades stanna där typ hela kvällen. Men det var trevligt, och jättebra musik! haha Mikael ( märk att jag inte sa gubbe ;) ) var där med hans vänner så man kunde inte annat än ha d trevligt...
Sedan drog vi vidare upp mot avenun men så mycket längre än så kom vi inte : )

under min underbara ledighet har jag verkligen fått någon ny ide för mig. Jag försöker hålla mig vaken så länge det går typ. Jag blir typ mer å mer lyrisk när jag tittar på klockan. haha kommer ni ihåg pirrandet innan man skulle somna dagen innan sin födelsedag när man var liten?! så känner jag när jag är ledig, och jag bara älskar att göra saker jag inte kan göra då jag jobbar! haha, jag vet jag tittar också konstigt på mig själv ibland..
men nuväl jag sitter där, och klockan visar 02.00 så gör jag inget vettigt alls, jag är inne på facebook fasten det inte hänt något nytt på 3 timmar, jag är inne på msn fasten det inte är någon online, jag kollar min mail gång på gång, men den är fortfarande tom. Jag vet inte.. jag vill liksom inte gå och lägga mig. Men tillslut då jag tar mig i kragen så kan jag inte sova för då e jag så uppe i varv...
jag blir så trött på mig..  ( vem är hon? )

13 dec hade vi pepparkasbak med... mys hemma hos lollo med Maria, Andrea och Malin!

 


yeye ne men har väl inte så mycket mer att tillägga... men d hade vart kul om det hände nått tycker jag eller vad tycker du?!

God jul till er alla... jo eller Happy Christmas som jag självklart sa till en engelsk arbetskollega i fredags, hel normalt åh ja Happy happy christmas... jag dör på mig själv


image119


bye

mys pys

Jag tror inte denna dag skulle kunna bli bättre...
Just nu sitter jag i mitt nystädade rum, med jullampor i fönstret och john mayer i högtalarna mmm...
jag e helt kär i john, han e wonderbar kan aldrig få nog....

åh fy sjuttooon va d va segt idag må jag säga. Kunde inte somna i natt.. låg uppe och stirra i taken till 1 i natt. helt sjukt! du vet kommer man å tänka på en sak så dyker det bara upp mer och mer. Jag vet inte varför det blir så ibland. Man blir typ orolig över saker man gegentligen aldrig tänker på. Ja mena jag började tänka på vad jag ska göra med mitt liv helt plötsligt. Varför för i helvete skulle jag bry mig om det denna natt då jag ska upp 5? jag blir så trött, dessutom ser jag inte min framtid som ett problem eller jag tycker den ser ganska ljus ut, men tydligen tyckte jag inte dte i natt.. jaja u know what i mean :)
men iallafall fick jag sova dryga 4 timmar sen var det dags för jobbet igen, och jag lovar er idag kan va det svåraste. Men samtidigt gick det rätt fort. En mysig fika pause blev det runt halv 10 med mycket mys snack med några kollegor och det gjorde min dag.
Men det är något som inte står rätt till, neeej jag tror jag håller på att bli sjuk. japp fy fö det! så måste nog vila ifrån träningen, men jag kanske inte vill det...

ibland undrar jag faktiskt va dagarna ta vägen, det är sjukt. 4 december hjälp. först blir man små irriterad på att julpyntet kommer redan i mitten av november... men herrejösses det är ju fan redan snart jul?!! jag ska nog börja njuta av den tiden nu, för detta är en av mina favorit tider! yeees!!

Jag och pappis kanske åker till Trysil nästa fredag till söndag för lite skidåkning :D åhhh om bara någon kan ta min söndag så blir det av, och jag hoppas så... det har kommit massa snö nu så d kan ju inte bli bättre! snöööööööö asså det bara kliar i benen när jag tänker p vecka 12. Val thorens tjena. Maria vilket ställe och viölken vecka... jag bara längtar tills vi får slänga oss ut över en pist tillsammans med dig (L) :)


But girl don't let your dreams be dreams
You know this livings not so hard as it seems
Don't let your dreams dreams
Your dreams your dreams be dreams

jag ska inte skriva mer idag men vi höres kanske imon!
puss&kram

Nej jag var inte full!!

Vad fick dig att tro det ploman din tönt? :)
orka läsa egenom inläggget d e ju inte så noga!

jag jobbar nu men vi hörs sen mina vänner pössss


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0