Valborg!

Valborg idag, känner du feelingen? det gör jag faktisakt både och, jag är dock fortfarande förvirrad över att det är idag för jag tänker jämt typ ja snart är det valborg, va ska ja ha på mig då? men sen slår det mig ju, vad ska jag ha på mig IKVÄLL? herregud. Inte beredd någonstans, men what to do... det e bra att inte ha några förväntningar för då kan man ju inte bli besviken eller hur :)

Slutar 12 idag så det är ju kalas, ska på stan sen med maria sen drar vi till lollo för att fortsätta valborgsfirandet där. Jag undrar hur det kommer vara i stan ikväll, jag e faktiskt glad att vi lyckades bestämma att hålla oss borta ifrån stan. Det känns som att det är lite väl mycket fylle svarm där inne. Jag läste i tidningen idag att det är typ en av det kvällar ungdomarna dricker som mest, å att polisen inte vet vad det ska göra för att stoppa det... herregud! det finns två sätt att dricka alkohol på, det gäller bara att hitta det bättre altenativet, eller hur vänner? =)

haha gud va jag känner mig vuxen, "ungdommar nuförtiden är sånna fylleas" skoja..

yeye, what more to say? ska på Affro utbildning den 24 maj i stockholm. Det ska bli jättekul, men en lång dag. Tåget går 06.42 påväg upp, sen så är voi framme typ 10.30 sen börjar det inte försen 12.00-17.00 sen går tåget 18.10 hem och då e jag hemma 21.15!!! ÅH men ändå är det en upplevelse att se stockholm på kanske 6 btimmar haha. Ska börja köra affro och core på höstschemat. Ska bli skoj att köra andra klasser nu som det kanske kommer lite annat folk på, vi får väl se... just nu är jag spänd över det.

Det är en väldigt seg period på jobbet nu, mycket personal som lämnar anläggningarna, fan också.. snart är jag den ända som e kvar, KUL!

i sommar ska jag och Joel resa tillsammans :) vecka 28 är min första semester vecka så då tänkte vi ta en sista minuten, wehoo. sen har jag semester vecka 29,32,33. Känns ändå okej, bara att jag missar en resa med min syster... men så blir det ibland, man kan inte få som man vill ha det ibland, även om man sååå gärna skulle vilja det!

Hoppas ni får en bra Valborg allesammans!


valborg 2007

År och dagar!

jag vet, det var år och dar sen jag skrev.. men har inte haft tid.. eller tid vet jag väl inte för det har jag nog haft, men kanske inte någon vilja till det direkt. Men helt plötsligt fick jag för mig att skriva och det var väl tur det?! :) Hoppas ni alla mår lika bra som mig, jag vaknade upp glad idag, eller först vaknade jag upp ganska irriterad över att det var måndag och att jag var tvungen att gå upp klockan 05.30 igen, NEJ ånej nej liksom... men efter att ha skjölt ansiktet i kallt vatten och tagit mig ett glas möjlk började jag faktiskt att se fram emot denna dag. De säger att det ska bli 22 grader ida, stämmer det? hoppas det för jag vill verkligen inte ha dåligt väder, å det får inte va kallt längre!

Helgen har vart bra, första lediga söndagen på jätte länge, åh så skönt det var! jobbade dock i lördags med funkykidz men nu är det över. Så nästa helg är jag ledig lördag å söndag, yes! då blir det Köpenhamn med Louise å Andrea :D ser verkligen fram emot det. Mysss!
Vi satt på Linn'etreassen i lördags och åt middag. Sen drog vi vidare till Hard rock. Jätte mysig kväll tack för den vänner!

Valborg igen nu då på onsdag! jag blir galen vad tiden har rullat fort. Ett år sen vi satt på min gård och grilla. Det var jätte varmt då minns jag. Åh Åh jag hoppas valborg bli lika lyckad detta år. Vi ska vara hemma hos Louise (L) och laga lite mat å små festa..hihi! tänk vad våren gör en glad. Varje gång solen kommer fram igen efter vintern är det som att vi alla aldrig vart med om något underbarare. Vi lever för solen, vi är absolut inte bortskämda med solen i sverige, det kanske är bra för då uppskattar vi den ännu mer :)

I fredags var jag och Joel på en liten roadtrip till kungsbacka/vallda och kikade på huset som joel växte upp i. super spännande men läskigt, vi åkte på kvällen och det var bäck mörkt och det var jätte små vägar! men det var kul och trevligt, vi åkte även och kikade på en sommarstuga som jag hyrde i gottskär för många år sen, det var med kul å se. Sen åkte vi vilse, men efter många om och men lyckades vi ta oss ur och hamnade äntligen på motorvägen, pust! =)

jaja ska väl fortsätta jobba nu, men det e så dött, ingen som vill träna inne nu när vädret e som det e , dessutom e alla på jobbet nu! yeye vi alla ses väl ikväll antar jag på vasastan för att fira Martina, ni andra ha en fin dag!

å avslutningsvis, vad kan inte passa bättre än ett utdrag ur Fleetwood Mac - Everywhere.
Här kommer den..

Can you hear me calling
Out your name
You know that I'm falling
And I don't know what to say

I'll speak a little louder
I'll even shout
You know that I'm pround
And I can't get the words out

Oh i...
I want to be with you everywhere
Oh i...
I want to be with you everywhere


Carînio

24 år som älskar träning, webb och skapande. Här skriver jag om allt som cirkulerar i mitt liv som Webb, träning och bakning!

RSS 2.0